Можи сака да се вработи на убо место, па му треба CVЗошто би купил некој профил?
На Facebook fake профили или фан страници ќе разберам, ама LinkedIn?
Легендата вели дека некој некогаш се вработил благодарение на ЛинкедИн...Можи сака да се вработи на убо место, па му треба CV
Мн луѓе се вработиле благодарејќи на Линкедин. Во последно време и нашиве компании се освестија па почнаа мн да ја користат(ок тука уште само за ИТ луѓе функционира), активни се и голем дел од нив секојдневно контактираат потенцијални кандидати.Легендата вели дека некој некогаш се вработил благодарение на ЛинкедИн...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Е сега назад на прашањето дали некој би купил ЛинкедИн профил е смешно стварно не гледам логика во тоа целта ти да се продадеш преку мрежава а не акаунтот зашто имал доста следбеници.Дечки колку од вас ја користат мрежава?
Дали има навистина „фајде“ од тоа што сте активни?
Други мислења за темава?
И кога сме веќе на тема.. што мислите.. дали би „иделе“ и по колку тоа би иделе да се продаваат ЛинкедИн профили? (созреани, со 500+ пријатели и слично).
Не е легенда, само македонија е назад 100 години.Легендата вели дека некој некогаш се вработил благодарение на ЛинкедИн...
Направи си нов профил и гради го.Дечки колку од вас ја користат мрежава?
Други мислења за темава?
И кога сме веќе на тема.. што мислите.. дали би „иделе“ и по колку тоа би иделе да се продаваат ЛинкедИн профили? (созреани, со 500+ пријатели и слично).
Реално убава ствар е Линкед-инот ако не друго за виртуелно CV од друга страна пак, сите социјални мрежи се губење време и фокус.Легендата вели дека некој некогаш се вработил благодарение на ЛинкедИн...
Јас се вработив благодарение на LinkedIn надвор од Македонија (Работам во IT сферата).Легендата вели дека некој некогаш се вработил благодарение на ЛинкедИн...
Воопшто не е губење време и фокус, баш напротив многу малку време се троши на LinkedIn.Реално убава ствар е Линкед-инот ако не друго за виртуелно CV од друга страна пак, сите социјални мрежи се губење време и фокус.
Чекај малку, незнам за шо индустрија збораш ама ЛинкедИн за ИТ и то како брка работа за вработвање.Легендата вели дека некој некогаш се вработил благодарение на ЛинкедИн...
Шо градиш жити сеФала на мислењата дечки.
Вака да се разбереме не сакам јас да купам профил, си имам веќе свој со 500+, све фулл цаком-паком.. и чат-пат добивам по некој инвајт...
Е сеа зашо прашав за купување.. е затоа шо размислував да правам, градам и ги продавам јас истите тие ЛИ профили, исто како шо се праве со ФБ... па еве, сакав да слушнам мислење од вас што имате да кажате за тоа.
Ама штета, што вашите мислења не се ич слични со оние на дечките од BHW
Тотално не ја сфаќаш поентата на линкед ин. Такви ко тебе што мислат дека линкед ин е ФБ само ја уништуваат платфората без врскаФала на мислењата дечки.
Вака да се разбереме не сакам јас да купам профил, си имам веќе свој со 500+, све фулл цаком-паком.. и чат-пат добивам по некој инвајт...
Е сеа зашо прашав за купување.. е затоа шо размислував да правам, градам и ги продавам јас истите тие ЛИ профили, исто како шо се праве со ФБ... па еве, сакав да слушнам мислење од вас што имате да кажате за тоа.
Ама штета, што вашите мислења не се ич слични со оние на дечките од BHW
LinkedIn е доволно јака да ако стане проблем ова со фејк акаунти и продажба ќе јадат банови сите така да.Тотално не ја сфаќаш поентата на линкед ин. Такви ко тебе што мислат дека линкед ин е ФБ само ја уништуваат платфората без врска
Ako dojde do tocka na linkedin da baras lead generation treba seriozno da si go preispitas modelot. Linkedin ima mnogu slab engagement za da ti se vrati investicijata.Дечки колку од вас ја користат мрежава?
Други мислења за темава?
И во некои случаи се покажала како чиста вистина, како во мојот случај на пример.Легендата вели дека некој некогаш се вработил благодарение на ЛинкедИн...