Lineage2

• Креатор на темата Креатор на темата DéJà Vu
  • Време на започнување Време на започнување

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Луѓе има некој шо игра Lineage тука? Јас иам играно на Infinity, Gold(оргиналниот), и на Goddest оргинален ама многу лагирам и слабо сеа некако.
Ако некој е заинтересиран за да игра можи да ми се придружи на http://l2gold.se . Серверот е нов, пред 3 месеци е отворен. Гледам има баѓи луѓе InGame и на нивниот форум. Се игра на Chronicle 4, се е креирано како оргиналниот голд, сите лвл зони, raid boss, NPC, ова она.

Приватен сервер е ова, не сфаќам зашо некој би играл на приватен сервер на игра шо е бесплатна.

Приватен сервер е ова, не сфаќам зашо некој би играл на приватен сервер на игра шо е бесплатна.
причина се рејтовите(rates на lvl/drop) модифицирани raidboss-ови, оружја, армор и еден куп други работи.

Ја имам играно ама некако не бев заинтересиран, може пак ќе ја пробам :).

причина се рејтовите(rates на lvl/drop) модифицирани raidboss-ови, оружја, армор и еден куп други работи.

Зависи кој што сака од играта, има луѓе кои одма сакаат да добијат се што има во играта и одат по приватни сервери, има и такви ко мене кои едноставно сакаат да уживаат во играта во секој нејзин аспект.

Ја играв на официјалните сервери уште од Chronicle 3 ама одамна неам играно, и ако решам пак да играм дефинитивно би се вратил на официјален, со приватните сервери раскрстив одамна.

Зависи кој што сака од играта, има луѓе кои одма сакаат да добијат се што има во играта и одат по приватни сервери, има и такви ко мене кои едноставно сакаат да уживаат во играта во секој нејзин аспект.

Ја играв на официјалните сервери уште од Chronicle 3 ама одамна неам играно, и ако решам пак да играм дефинитивно би се вратил на официјален, со приватните сервери раскрстив одамна.
шозз јас играв од ко излезе c4 на l2gold (приватен) и од тогаш само на него. па послем го исклу4ија итн. играф на оргинал, пред некое време ама нз оти лагираф вкрај и немаше кеф... сеа иначе пак глеам кренат е и пак почнаф.
иначе топ е серверот. да влезиш еднаш вкрф останва :D

Мене ми се деси мене кога играв на приватните 3 сервери да ми ги заворат, и ме фати инает, отидов у Југотон и ја порачав и почнав да играм на официјални, многу помалку идиоти, многу повеќе пријателски настроени играчи, значи ја бев некаде 5-6 level коа пред Talking Island Village ми се појави еден Dark Avenger и од чиста мира ми даде 5 милиони Adena.

епа истото го снајде L2Gold, го затворија од премногу шо се лакоми грчките газој по курој. имаше донации за серверот еден куп, и на крајо ги собраја парите и фатија џенем.
Иначе серверот предходно беше хостиран во Романија(од романци) па подоцна заменат хостот во грција со неколку нови грчки администратори.
Ова сеа е како реплика на серверот. Полека полека стари играчи се враќаат.

Пробај да играш на официјалните некогаш, иако штом тој сервер е С4 можно е она што ќе го видиш во официјалните сервери воопшто да не ти се допадне, премногу е сменета сега играта, она што беше за време на Chronicles сега веќе го нема воопшто, во смисла на gameplay до некаде.

пробав на goddest of destruction да играм, ама многу лаг имаф. од ко ќе кликнеф по 30 секунди мрдаше карактерот. серверите му се хостирани во америка и кина и преоптоварени се.

За некој саат почнува нова или враќање на старата ера во нова верзија на сите ncwest сервери, од 8 се враќаат 34 класи како една од најголемите старо-нови работи во играта...
Што како е ново има на официјалниот форум Lindvior Patch Notes а ако некој игра на Magmeld слободно "Staroto
Моментално знам 5 други македонци активни а ако има некој друго нек се јави не касаме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom