"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе не ми пречи да се бакнуваат ама претерано?WTF?до одредена мера Сепак нивна работа,нив ке ги гледаат:toe:
Имав една таква другарка која со дечкото и веке бивши нонстоп се лигавеше и пред другарки и пред другари и немаше срам воопшто,како само она да има дечко другите не:tapp:

Јас баш би сакал да има повеќе такви либерте двојки кои искрено на било кое место би ги искажувале своите чувства.
Де,мајку му стара како мали деца...

-Сакаш да ми бидеш девојка?
-Да!
-Ај се држиме за рака:smir:
-Ајде бе...
-А ќе се бацуваме?
-Е,тоа не.Мама ќе ме кара:nenene:

Тоа ви е накратко:toe:

хехехе зошто љубомора?зошто се лапа во сред кафич пред полно луге?па и не баш:)

Абе за мене си зборував, ако е цурата така многу згодна и мене ќе ми пречат, оти не е сомене, од љубомора хехехех

Абе за мене си зборував, ако е цурата така многу згодна и мене ќе ми пречат, оти не е сомене, од љубомора хехехех

Eпа така може,се извади:)

A aко е грда?:pos:
Сепак ако толку се попалени имат и wc па нека прават што сакат:toe:

Лично, не се лигавам по такви места, стварно е глупо, ама секако и нема да се однесувам како да ми е другар. Ќе го бакнам најнормално.. зошто да се лишувам.
На пример, на моја другарка и се има случено да плати казна за најнормален бакнеж.. мислам дека беше на улица, не ме фаќајте за збор, ама го јадеа 2цата по 25 евра.
Мислам дека е апсурд, ама ајде.. со закониве ништо не ми е чудно веќе.

Eпа така може,се извади:)

A aко е грда?:pos:
Сепак ако толку се попалени имат и wc па нека прават што сакат:toe:

Е ако е грда ќе ми пречи, како нема да им биде срам да се лапаат по кафичи...пу...:vozbud:

ВЦ-то е за перверзни работи така на брзинка, а не за културно лапање од дното на грлото...:toe:

Лично, не се лигавам по такви места, стварно е глупо, ама секако и нема да се однесувам како да ми е другар. Ќе го бакнам најнормално.. зошто да се лишувам.
На пример, на моја другарка и се има случено да плати казна за најнормален бакнеж.. мислам дека беше на улица, не ме фаќајте за збор, ама го јадеа 2цата по 25 евра.

Нека плаќаат ко не знаеле да побегнат како што би направил секој нормален лапач кој не сака да плаќа глупави казни..
За бакнување? А каде тоа, во безгрешниот рај?

Има таков закон?:nesvest:

Ќе умрам овде еј... на млади години !!!

Има таков закон?:nesvest:

Ќе умрам овде еј... на млади години !!!

Ништо чудно,како сме тргнале со закониве дебилни наскоро и држење за рака ќе биде недолично однесување а "фаќање" ќе биде вид сексуален однос и ќе се казнува со 1500 евра:toe:

Ај ви се молам без фантазии за сексуални активности под дејство на водка и други алкохолни пијалоци.
Темата е за нешто сосема друго

Како бе????:icon_eek: :icon_eek:

На која основа и ПО КОЈ ЗАКОН, само се прашувам јас!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom