Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Абе со динамо ќе си победат само зш вака да не брукаат како нација

Реалноо мизерно е некој да се радува на пораз на македонски клуб,колку е тоа бедно:(:facepalm:
И јас тоа викам, а летмеасеа и компанија уште пред почеток на натпреварот со барса се изедоа гомна.... А ние се радуваме на головите на Кире, македонецот кој го плукаат во фан-клуб металург, која иронија, вонаби репрезентативци и патриоти.

Реалноо мизерно е некој да се радува на пораз на македонски клуб,колку е тоа бедно:(:facepalm:

Провокацииве се само одговор на Летмесеа и прилешчанецот кој буквално свршаваат на секој пораз на Вардар.

Еве ти одговор.
Не верувам дека некој стварно се радува, едноставно провокациите и јадењето трици се ради ова што го цитирав. :)

и колку е идиотски што го дркаат вардарциве на разликава :tapp: Ебаве прости, со 5-6 да изгубеја и со 25 исто е на табелата само срамот за нацијата е поголем, ботови.

и колку е идиотски што го дркаат вардарциве на разликава :tapp: Ебаве прости, со 5-6 да изгубеја и со 25 исто е на табелата само срамот за нацијата е поголем, ботови.
За чива нација? Онаа за која во фан клуб ја плукаат на сметка на Дарко Станиќ?

Што се секираш Кире Лазаров го ОБЕЛУВА образот на нацијата

:pos::pos:

Никој не се сити на катастрофава на Металург, само колку да знаат провокаториве дека се се враќа. Тоа што го посакуваа на Вардар, они си го добија.

Не е за ситење...туку муабетот за малце ни избега Ф4 лани имавме повреди против Киелце.

Металург како клуб кој се грижи за развој на македонскиот ракомет, особено се погрижи нашиот македонскиот најдобар ракометар да постигне половина од вкупниот број голови на Металург.
Потег за поздрав.

Овие коментаториве како ме нервираат на Алфа тоа чудо едно неможам да ги слушам многу глупости трескаат

Мене повеќе ме нервира таа камерата на тајм-аут, на количка ја носат:ROFLMAO:

Он топик: Денеска бламажа за сите пари (n)

Досадни сте сите, веќе не ми е мерак да гледам наши клубови. Ај барем да имавте некакви интересни закачки...

Зашто не игра Рутенка?

ima mala povreda na ramoto (neshutersko). kje pauzira dve nedeli, iako beshe kazhano deka mzohe i kje nasapel denes pred mechot
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 17:42 ---
ali mislam deka za slednata kje go spremat kako i da e...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom