Лига на шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.
ниедна словенска тв не пренесува а и нема линк ако најдеш постирај ја барав немам

Mi pisa Misevski( sto go ureduva sajtot na Lazarov) vika deka i oni izgubile signal pa se obiduvaat da obezbedat snimka.

I posle zaso Barsa go bara Kire... Pozicijana desen bek im e truleks. Ama i bez desen bek se prejaki za Kielce. Prviot finalist ocekuvan.

Зашо бе, па немаа промашување од таа позиција :D

Pa nemaa, ne ni shutnaa asalno u gol:) Osven dva slucajni gola na kraj na Gurbindo( eden cepelin i koga go zavlece Zorman po inercija). Ako go potpisat Kire nema da imaat slaba tocka u ekipa.

19 парчиња прими Кил на полувреме...:pos:
Да ти ебам и ракомет и се,како без одбрана да се игра....:tapp:

6 гола предност 19 минути до крај УМРТВИ ЈА ИГРАТА АМАН!!!

МТВ и се е можно.... идиоооооооооотииии

МТВ и се е можно.... идиоооооооооотииии
Се префрлија на Собраниски, а ги гледав во ХД до сега... Катастрофа...

Браво за Хамбург, мислев и јас ќе одат Кил во финале. Се знаеше дека Барса ќе ги победи Киелце, најслабиот тим во фајнл форот.

Не ја гледав,али Дувњак 11 гола :cuc::cuc:
Реков јас дека оваа година е негова.Ако не го изберат за најдобар играч 2013 година нека си ебе ЕХФ матер...

Дувњак :cuc: исто и Лиевски одигра перфектно со две повреди играл и не се знае утре дали ќе игра..Хенс во клучни моменти со Лацкович го бомбардираа Омејер кој не знаеше каде се наоѓа..
утре ако играат вака треба и Барса да ја сомелат но таму е друго поцврста одбрана игра Барса има и двајца квалитетни голмани ако не оди на еден ќе направи измена и остало..
Сигурдсон кој промашај го направи ако го дадеше тоа имаа добри шанси да ја извадат..они со повеќе играч колку пати примија гол и они сами не се свесни.

Кил играше денес без одбрана и што е најважно без голман, Барса цела игра и се базира на таа одбрана и на Штербик-Шариќ утре ќе го сомелат Хамбург.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom