Лига на шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Ете зашто каснеле платите, пошто парите на Минчо во кампања политичка оделе :D
Курац што ќе видиме титула во брзо време со оглед на тоа дека Михајло е политичка опозиција, уште од сега се знае дека ќе добиеме судење како на ланскиот куп или на мечот во Автокоманда :icon_mrgr:
Ајдемо почнаа изговорите да наоѓаат. :D

Ајдемо почнаа изговорите да наоѓаат. :D
Бар се основани за разлика од вашите :D
Уште не почнал фајнл форот од СЕХА, а вие рековте дека не ви е приоритет, неб се замарате, а на крај пак со сите сили ќе атакувате :icon_mrgr:

Реакцијата кога се доби противникот во 1/4 финале:

DSC_0216_resize.jpg

DSC_0217_resize.jpg

DSC_0219_resize.jpg

Бар се основани за разлика од вашите :D
Уште не почнал фајнл форот од СЕХА, а вие рековте дека не ви е приоритет, неб се замарате, а на крај пак со сите сили ќе атакувате :icon_mrgr:
Епа што да правиме вас да ви го оставиме ? :icon_lol:
До душа ако влезат во фајнл 4 ништо чудно....

Иначе што за судењето,па во Кале тоа беше се само регуларна утакмица не. Парички се фрлаа,тоалети,петарди се фрлаа на терен....тоа од следна година кога ќе има спонзор лигава нема теоретски шанси да биде толерирано. 10-0 службена ќе се впише само и ајт. :)

Загреб се испичкарија,сега и од Брест ќе изгубат во полуфинале се кладам. Ќе беше фешти Македонско финале уанс аген итоа во Б.Т.

Кога некој македонски клуб ќе го повтори овој успех во машки колективен спорт во машки колективен спорт јавите ми се... Ме боли к*р колкав им бил буџетот дали дупло или тродупло помалку или повеќе од Вардар,дали тимот бил македонска репрезентација,навивачи итн...Металург испишува историја,добра можност да се пласираат во фајнл фор (макар не би го потценил киелце) хејтерите нека :drk::drk::drk: и нека се задоволуваат со некое непризнато натпреварување!

Епа ако не ај да не се мешаме во дискусии или да не навиваме за нашиот тим пошто не освојувал титули во последниве години :LOL:

Епа ако не ај да не се мешаме во дискусии или да не навиваме за нашиот тим пошто не освојувал титули во последниве години :LOL:
Не бе,не сме ние навивачи на Вардар па ко хиени да му се нафрламе на секој што не ни одговара за кој навива. :icon_mrgr:

Не бе,не сме ние навивачи на Вардар па ко хиени да му се нафрламе на секој што не ни одговара за кој навива. :icon_mrgr:

Kako ne ste navivaci na Vardar koga od septemvri ke navivate za Zrk Vardar isto kako sto navivate za Metalurg cak i vise;)

Ми е гајле како ќе се вика,нема никаква врска меѓу машкиот и женскиот тим.
И мн нормално дека ќе навивам кога станува збор за Македонски клуб,не сум ограничен во мозокот да наоѓам изговори за УСПЕСИ на било кој МК клуб. ;)

Ми е гајле како ќе се вика,нема никаква врска меѓу машкиот и женскиот тим.
И мн нормално дека ќе навивам кога станува збор за Македонски клуб,не сум ограничен во мозокот да наоѓам изговори за УСПЕСИ на било кој МК клуб. ;)

Znaeme deka si takov, i deka ke navivas ne treba da ni kazes... Bi bilo ubavo da te vidime koa ke skandiras Vardar:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom