- Член од
- 24 април 2013
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 11
Баерн - Челзи и Интер - Барса тогаш беа во полуфинале.Не се ни сретнаа тогаш. Баерн - Лион и Интер - Барса беа полуфиналињата.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баерн - Челзи и Интер - Барса тогаш беа во полуфинале.Не се ни сретнаа тогаш. Баерн - Лион и Интер - Барса беа полуфиналињата.![]()
Баерн - Лион. Челзи испадна од Интер во 1/8 финале таа сезона.Баерн - Челзи и Интер - Барса тогаш беа во полуфинале.
Баерн - Манчестер ЈунајтедБаерн - Лион. Челзи испадна од Интер во 1/8 финале таа сезона.
Баерн Лион играаБаерн - Челзи и Интер - Барса тогаш беа во полуфинале.
Maнчестер испадна во 1/4 финале од Баерн.Баерн - Манчестер Јунајтед

2010та Баерн загуби од Барса 4-0.....
Баерн - Челзи и Интер - Барса тогаш беа во полуфинале.
Баерн - Лион. Челзи испадна од Интер во 1/8 финале таа сезона.
Баерн - Манчестер Јунајтед
Баерн Лион играа
во 1/8 таа година играа Интер - Челзи 2-1 во италија и 0-1 со голот на ето во лондон
П.с
Колку се коефициентите за победник на ЛШ ?
Ако знае некој нека ме цитира со одговорот.. гледам од билтенот од вчера али сеа сигурно се различни после вчерашниот меч
Maнчестер испадна во 1/4 финале од Баерн.![]()
Никој во клубот не знаел и Геце сигурно не кажал никому
Не бе, оти? Баш тебе треба да те потсеќа ова на некои убави денови на Интер.Се дрогирате ??

Баерн - Лион беше полуфиналето 100%.Се дрогирате ??
Мора ова да го постирам.
Управата Клоп - Вацке и Цорк. Играчите не знаеле и чуле како сите ние исто. Клоп дури не можеше со сите да телефонира, сам кажа на пресот вчера. Добро ги следам настаните, сигурно Клоп или други од управата не објавиле сами.Во Дортмунд за трансферот се знаело ден после мечот против Малага! Сам не си ги знаеш состојбите во клубот...
Браво за моу за формацијата 4-3-1-2 ја виде грешката дека претходните утакмици изгуби многу на средината .
Diego López; Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira, MODRIĆ, Özil; Cristiano Ronaldo i Higuaín.
Баерн - Лион беше полуфиналето 100%.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2010/matches/round=2000031/index.html
Tocno.
Ај ако можи да ми објасниш зш си ме цитирал ?Се дрогирате ??