Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај линк, јас вчера кога го слушав рече Дортмунд сакал да ги избегне.
Не ја прочитав веста, го видов само како цитат.
--- надополнето: 14 март 2013 во 16:02 ---
Уефа направила пробно извлекување:
Реал - Дортмунд
Барса - Галатасарај
Баерн - Малага
ПСЖ - Јуве
Вака ке ги наместат бе, таман сите со послаби противници освен Реал

Море и те како ќе дозволи, не сака ко лани двете да му отпаднат па ич да не изиграат. Вака шо си е сигурно, сигурно си е. :icon_lol:
Меморијата не ти е асална изгледа ;) или преслаб си економски :D . Сега ќе ги намести со послаби а после на полуфинале ќе ги игра милениците :sneaky:

Меморијата не ти е асална изгледа ;) или преслаб си економски :D . Сега ќе ги намести со послаби а после на полуфинале ќе ги игра милениците :sneaky:

Во право си, лани барса - реал беше финалето. Сум станал сенилен, јбг. :(

И јас ако сум за нешто сигурен тоа е дека Галата нема да го освои ЛШ......WTF ??? :tapp:
Нема шанси уште сега да играат Барса-Реал,нема да дозволи Платини такво нешто :icon_lol:

Секој со мислењето јас мислан дека Барса оваа година нема да освои ЛШ. Ако ти си фокусиран на Галата убо за тебе :D

Во право си, лани барса - реал беше финалето. Сум станал сенилен, јбг. :(
Нема да чека до финале,полуфинале ќе играат,како пред 2 години.Сега е рано за таков дуел !

Секој со мислењето јас мислан дека Барса оваа година нема да освои ЛШ. Ако ти си фокусиран на Галата убо за тебе :D
Не знам од каде толку сигурен ! Ако си некојси Нострадамус не знам....Еве јас мислам оти 5 екипи имаат еднакви шанси за ЛШ...

Еве како била пробната ждрепка денеска од УЕФА :
Barcelona-Juventus, Madrid-Dortmund, Malaga-Bayern, PSG-Galatasaray

Интересно ќе биди вака ако ја наместат :LOL:
Барса - Јуве и Мадрид - Дортмунд (y)
Баерн би требало да ја мине Малага а за Турциве ќе стискам палци да го мине нафташо :)

Еве како била пробната ждрепка денеска од УЕФА :
Barcelona-Juventus, Madrid-Dortmund, Malaga-Bayern, PSG-Galatasaray
Пак ли со пробните ждрепки. УЕФА не прават пробни ждрепки, а и да прават сигурно не излагаат у јавност да кажат како испаднале. Телевизиите прават пробни ждрепки, Скај, Ал Џазира.

Danas je u Nyonu održano test izvlačenje parova 1/4 finala Lige prvaka, a parovi su sljedeći:

Real Madrid - Borussia Dortmund
Barcelona - Galatasaray
Bayern Munchen - Malaga
PSG - Juventus

Ако успеат и утре вака да ги извлечат частам :)

Ако не се постира пробнава ждрепка уште пет пати викаат дека немало да има 1/4 финалиња.

Нема да чека до финале,полуфинале ќе играат,како пред 2 години.Сега е рано за таков дуел !

Не знам од каде толку сигурен ! Ако си некојси Нострадамус не знам....Еве јас мислам оти 5 екипи имаат еднакви шанси за ЛШ...

A па ти како што гледам погоре не остануваш покусо па предвидаш полуфиналиња,финалиња и остало ќе да работиш во УЕФА па си толку сигурен за се.

Абе бате нетреба да сум нострадамус за то да го мислам али ако имаш толку високо мислење дека ја предвидвам иднината баш мило мие.

Барса е чорба во одбраната и сите почнаја да го користат тоа. Еден осакатен Милан постигна 2 гола и имаше шанса да постигне уште 2 ако Нианг беше барем малку присебен. Зборуваме за Милан кој не е ни М од онај величествениот во ЛШ. Барса и играта нејзина стана предвидливи изигравте против Милан тим кој пак ке нагласам не е ни М од Милан и постигнавте 4 гола а да бидам искрен ако Нианг постигнеше еден од тие шанси тогаш ќе одпадневте ама ТОА останува АКО.

Она што го видов против ќе речам пак тим кој не е ни М од Милан кој го познаваме беше доволно за тој заклучок

еве денеска и јас преавев пробна ждребка...и вака се паднаа

Барселона - Борусија
Реал - Баерн
Јувентус - Малага
Псж - Галатасајар

немора да значи дека утре овие кесе паднат да се разбереме само не гарантирам ништо ама јас мислам тие ке се паднат

A па ти како што гледам погоре не остануваш покусо па предвидаш полуфиналиња,финалиња и остало ќе да работиш во УЕФА па си толку сигурен за се.

Абе бате нетреба да сум нострадамус за то да го мислам али ако имаш толку високо мислење дека ја предвидвам иднината баш мило мие.

Барса е чорба во одбраната и сите почнаја да го користат тоа. Еден осакатен Милан постигна 2 гола и имаше шанса да постигне уште 2 ако Нианг беше барем малку присебен. Зборуваме за Милан кој не е ни М од онај величествениот во ЛШ. Барса и играта нејзина стана предвидливи изигравте против Милан тим кој пак ке нагласам не е ни М од Милан и постигнавте 4 гола а да бидам искрен ако Нианг постигнеше еден од тие шанси тогаш ќе одпадневте ама ТОА останува АКО.

Она што го видов против ќе речам пак тим кој не е ни М од Милан кој го познаваме беше доволно за тој заклучок
Добро бе не гледаш дека на шала кажувам дека Платини ќе намести полуфиналиња и финале ?!?!
Тој Милан кој според тебе нема ни М од вистинскиот,го величевте сите во форумот после победата над Барса.Како играле супер,пожртвувано,супер млада генерација бла бла бла бла.....а сега сосема други муабети за само 2 недели....
Па да,Барса е чорба во одбрана,но затоа и Јувентус се чорба во нападот.Сите тимови имаат по некој недостаток...
Многу сигурен си некако,ама ај...И многу леташ у облаци,нормално италјански....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom