Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех, некогаш им пречеше секоја ситна грешка на македонските коментатори, а сега не е важно дали коментарот е на арапски, турски, германски, шпански, сега е што би рекле србите „Дај шта даш“ па ако треба ќе гледаме и од гранка.
kopackapublika1_0.jpg

ЗА СИТЕ ГОМНОЈАДАЧИ НА ФОРУМОВ

OfficialEl92 Stephan El Shaarawy
1 hr
Posto la foto cosí chiarisco la questione della maglia...Grazie Leo... Campione dentro e fuori dal campo..!! pic.twitter.com/ZmYh3TIswq
Tw El Shaarawy (Milan): "A pic to clarify shirt issue... Thanks Leo... A champion on and off the pitch!

BFPvfBZCUAAysXT.jpg:large

Нема некоја слика од Рамос како се радува на победата на Барса ?:D

Малку и играчиве се криви за фамава со дресојве. Ме подсеќева на Леверкузен ко играше со Барса пред некоја година па на полувреме поќе играчи на Меси му стрчаа да му земат дрес, или дург играч не се сеќавам кој беше. Па на крај 7 попримија. Глејте бе играјте фудбал а не да бирате дресови.

тешки комплекси имаш од барса изгледа?
позз го бакља
Те поздрави Бакља и тој има комплекси...последниве 2-3 недели неможе да спие од Барса :cool:

Што е битно кога испадна Манчестер? :P
Се шалам, овој петок има! :)
има уште една екипа што ми е фаворит втор после Јунајтед, ама од навивачки причини не ја кажувам, оти имаме последно лошо искуство и пола фанклуб ќе ме хејта после :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
ЗА СИТЕ ГОМНОЈАДАЧИ НА ФОРУМОВ

OfficialEl92 Stephan El Shaarawy
1 hr
Posto la foto cosí chiarisco la questione della maglia...Grazie Leo... Campione dentro e fuori dal campo..!! pic.twitter.com/ZmYh3TIswq
Tw El Shaarawy (Milan): "A pic to clarify shirt issue... Thanks Leo... A champion on and off the pitch!

Не требаше ова да го постираш! Едвај најдоа кај да се фатат хејтерите за да кажат нешто а вака им се расипа филмот.
Овие 4 гола повеќе ги болат одредени фанови на Реал, Челзи, Интер итн отколку вистинските фанови на Милан!

Што е битно кога испадна Манчестер? :P
Се шалам, овој петок има! :)
Битно е, за Дортмунд сите навиваат.

И вчера гледам фудбал со еден навијач на Манчестер, реален навивач, и таман да го пофалев дека го разбира фудбалот го кажа магичниот збор, ејј брат според мене Дортмунд се најјака екипа, мислам дека ќе освојат.

American-Psycho-006.jpg

Не ги сакам Дортмунд, said no Manure fan ever!

Не требаше ова да го постираш! Едвај најдоа кај да се фатат хејтерите за да кажат нешто а вака им се расипа филмот.
Овие 4 гола повеќе ги болат одредени фанови на Реал, Челзи, Интер итн отколку вистинските фанови на Милан!
Фанови на Реал,Челзи и Интер..... пред 3 недели ќутевте ко пичкици. Ништо не ви рековме...слаб ремет ви ударивме. За другиве фанови не си ми јасен зошто би се радувале... ве истресоа ко циганче мрсолче на бетон во полуфиналиња што ги игравте.

Не ни ги дадовте на нас па да не болат. Исто ни се фаќа тоа што поминавте не верувам дека ќе имате шанси против некој појак тим ко Баерн и Реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom