Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Немаат Интер официјален фан клуб во земјава, не сеуште. :)

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Мајсторе-Ти имаш таленат,дефинитивно!!!!!!!!!Право у велики брат.

Е ај сеа признај,одамна не ти ја пуштиле снимката од финалето со Манчестер,па сеа си нервозен и на нас се истураш.....
Јас си признав многу порано, ама ти не читаш :)
Си изгубивме поштено, беа подобри од нас на пенали и :toe:

Барса беше најдобрата екипа лани, ама незаслужено помина полуфинале :toe:

Челзи е клуб со најнеуспешна историја споредено со сите сегашни учесници во ЛШ :toe:

Никој не го негира тоа бе другар, ама зборувај за сегашноста, не за минатото...

Анти-фудбал?
Што подразбираш под ова ме интересира,или си слушнал на телевизија и сеа овде продаваш муда за бубрези.
Ај да видам каков е тој анти-фудбал што го игра Челзи.
Би ти препорачал да ја видиш гол разликата на Челзи во ПЛ сезонава и после искоментирај..
Ама очигледно немаш широки познавања..
Навиваш за екипа која има само МИНАТО и засега на тоа останува.
Екипа која не може да освои титула во конкуренција со Маинц,Бохум и Хановер.
Ја да сум како тебе,ќе се скријам дома и не излагам бе,а не да лупам глупости по форуми..

Антифудбал ти е нешто спротивно од тоа што го играат останатите тимови. Челзи игра одличен цврст фудбал...никогаш не сум го одрекол тоа...меѓутоа, целта на фудбалот е да се победи со постигнување на голови, а не како што го правите вие...но ви носи делумни резултати...браво...
А за широки познавања би те замолил да не зборуваме, бидејќи јас не гледам само англиско првенство и Челзи во Лигата на Шампионите...и тоа од завчера.
Јас не ги спомнав титулите од минатото, јас зборувам за сегашноста. Доколку Челзи против Баерн игра фудбал 10-0-0, верувам дека ќе победи, но доколку се игра фудбал, како спорт...тоа нема да биде така лесно.

Абе,не знам што да ти речам.
И што ако имате официјален фанклуб?
Тројца сте на цел подфорум..Ти,Торпедо и уште некој ќе се избаци.

Да,итаљанците можат да сонуваат.
Можеби Челзи нема,ама затоа знам дека Интер има и официјален фанклуб,има и веб страна,има и организирано навивање и следење на натпревари и сигурен сум дека има повеќе фанови на Интер одколку на патетичниот Баерн!

Исто така,Јунајтед има официјален фанклуб,ако не се лажам во Ресен.
Можеш да го прашаш Хулиган ќе ти објасни подобро.
Има и официјални клубови на Њукасл и Арсенал..така да олади малку сега!

Биди среќен што ви се падна Фиорентина,да ви се паднеше Интер не ќе знаевте од кај да се свртите.
Али како и да е,ќе изгубите и од виолетовите и ќе се вратите да играте против Шалке и против Хофенхајм..

И не биди ко некои фанови,живеј во сегашноста малце,заебиго минатото.
Кога освојувал Баерн,ти не си бил роден,така да џабе збориш,не ти држи вода муабетот.

Баерн кога освојуваше германско и ЛШ,и сеуште кога освојува јас и сите баварци го пратиме постојано.
Вашата екипа за жал не ви пружа такво задоволство.

Но Плејстејшн лечи се,сите фрустрации!!!

Јас си признав многу порано, ама ти не читаш :)
Си изгубивме поштено, беа подобри од нас на пенали и :toe:

Барса беше најдобрата екипа лани, ама незаслужено помина полуфинале :toe:

Челзи е клуб со најнеуспешна историја споредено со сите сегашни учесници во ЛШ :toe:

Никој не го негира тоа бе другар, ама зборувај за сегашноста, не за минатото...

Незнам баш како го помина Челси не би рекол најдобрата да не им бесе Овербро што ќе поминеа хехе..

Читам и се чудам.
Зарем некој може да живее со титули од минатото и со тоа да ја тупи цело време,значи...

Такви звездашите се..
Бари 1991 година и Панчев.
Во тоа се колнат,со тоа спијат,со тоа живеат.
И да им спомне некој моментална ситуација,тие викаат ама Партизан нема титула во ЛШ...:tv:

Баерн кога освојуваше германско и ЛШ,и сеуште кога освојува јас и сите баварци го пратиме постојано.

На Бобан му се обратив..

Не знам како можеш такви муабети да тераш.
Кажи ми,кој му е конкуренција на Баерн во Германија и дали има Баерн вистинска конкуренција?
Тоа ме интересира.

Боби[Мкд];3300011 напиша:
Прво немаш никаква основа да ја споредуваш бундесот со англиската, го тепал еднаш Челзи на Баерн, Баерн на Арсенал, Хамбург на Астон Вила. Како да ги споредиш, Виган, Сандерленд или Вулверхемтон со Ајнтрахт, Келн или Дортмунд кога никогаш немаат играно против.

Никој исто така не негира дека Челзи и Интер се големи клубови, и секако дека се на исто рамниште со Баерн. Дури и Нотимгем Форест, Наполи , Дортмунд, Хамбург се големи екипи, ама екипа што редовно игра нокаут фаза и има невидена историја да ја наречеш второкласна, е тоа ме иритира, посебно од навивач на таква екипа.
Значи еднакви се по квалитет? :icon_bigg

Вие изгледа сварно не читате до крај шо пишуваме останатите?

Па цело време негирате дека Челзи не е голем клуб пошо нема освоено ЛШ и се издигна во скоро време, а дека Баерн е далеку подобар пошо освоил титули 4, последната пред 1 декада

Германско со Бохум или Волсбург?Купија 2 Босанчиња и незнаевте сите кај ви е Главата..

Анти-фудбал?
Што подразбираш под ова ме интересира,или си слушнал на телевизија и сеа овде продаваш муда за бубрези.
Ај да видам каков е тој анти-фудбал што го игра Челзи.
Би ти препорачал да ја видиш гол разликата на Челзи во ПЛ сезонава и после искоментирај..
Ама очигледно немаш широки познавања..
Навиваш за екипа која има само МИНАТО и засега на тоа останува.
Екипа која не може да освои титула во конкуренција со Маинц,Бохум и Хановер.
Ја да сум како тебе,ќе се скријам дома и не излагам бе,а не да лупам глупости по форуми..
По кој основ Мајнц, Бохум и Хановер се слаби екипи. Што имаат Болтон и Саутемтон појше од нив?

Германско со Бохум или Волсбург?Купија 2 Босанчиња и незнаевте сите кај ви е Главата..
:tapp: Истото и ти. Ова е тешка хронична болест.

Слушај земи со постов,и комотно моеж да почнеш да им предаваш на твоите у фан-клуб.Прв асален пост на Челзи фан!!!Поздрав:helou:
Ма нема што да предавам, историја е се до оваа секунда. Накратко тоа е историјата за Челзи, и плус како водството смета да биди (според нивните најави).
Карло Анчелоти е роден шампион, исто како и Сколари, само таму кај што се бара, на Европско тло. Карло Анчелоти има и тренерски 8 години во гигант како Милан - со две Европски титули.
Тоа се неговите препораки, тоа се бара од страна на Челзи - да продолжи со таквата работа. А тим кој не се стреми кон долгорочни цели не бара таков профил на тренер.

Работите се многу едноставни, историјата (до оваа секунда) е позната, иднината се планира, само овде гледам многу „џиберџаборатори“. Останува уште времето да одработи, да ни покажи шо ќе биди. :toe:

Немаат Болтон и Саутемтон појше,ама имаат Сити,Тотенхем,Астон Вила,Арсенал,Ливерпул,Манчестер,Евертон..така да...
И направи една споредба помеѓу англиска и германска лига и се ќе ти стане јасно.
Со онаа екипа Баерн,пак не е прв во Германија,тогаш стварно нешто не е во ред.

абе шо се карате баерн ке тепа сеа против фиорентина челзи 80% ке тепа против интер и ке се сретнат у следниот круг и ке се виде кој ке тепа

следната година астон вила у ЛШ:tv:

Боби[Мкд];3300055 напиша:
По кој основ Мајнц, Бохум и Хановер се слаби екипи. Што имаат Болтон и Саутемтон појше од нив?

:tapp: Истото и ти. Ова е тешка хронична болест.

Ха Болтон до пред 2 сезони беше Уефа куп и високо рејтираше со Диуф Ањелка шо збориш..:pos2:
Хронична одречи ела Џеко неможеше да се допре на полусезона ама сепак е конкуренција xd.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom