ДаОпседнат си со Лидл.
ДаОпседнат си со Лидл.
Баш ќе биде тапа ако не се вработиш у Лидл кога ќе отвори....
Па некогаш можеби зошто да не. Само ако има нешто мене што би ми одговарало за работа.Баш ќе биде тапа ако не се вработиш у Лидл кога ќе отвори....
На каса.Па некогаш можеби зошто да не. Само ако има нешто мене што би ми одговарало за работа.
Ауу тоа само не. Математика сум тапа.На каса.
Па не ќе решаваш равенке со две непознати на каса.Ауу тоа само не. Математика сум тапа.
Па премногу сум лош и за основните работи. Одвај со двојка во школо сум завршувал математикаПа не ќе решаваш равенке со две непознати на каса.
Ондак хигиеничар. Таман ќе собираш отпадок од нескафе класик за зимница.Па премногу сум лош и за основните работи. Одвај со двојка во школо сум завршувал математика
Јас баш пред неколку дена поминав од таму. Многу добра локација е тоа.2025ta otvora Lidl... inaku Stokomak vo Kumanovo e ogromen, vlece Srbi da kupuvaat, no daleku od ubav dizajn. Se e belo, sivi raftovi nalepeni so zolti listovi so ceni, mene mi e mnogu grdo organiziran. Sto e so belite dzidovi, ko u proizvodna hala da si
Ако дојдеш и ти да чистиш со менеОндак хигиеничар. Таман ќе собираш отпадок од нескафе класик за зимница.
Тinex имам чуство дека малку опадна, во повеќето градови почна да се фокусира на мини маркети. Некој работи Tinex и нема што ги има во Vero.Јас баш пред неколку дена поминав од таму. Многу добра локација е тоа.
Со тоа Стокомак го уби тој новиот Кит-го во Куманово од другата страна на автопатот кој е убав и голем, ама без купувачи.
Лоша проценка од Вива Фреш. Ќе работи само лето кога браќата ќе дојдат дома. Од 20 јули до 15 август.
Порано кога Кит-го отвараше маркет со стариот газда следеше фрекфенција на луѓе во тек на цела година. Немаа промашај со локација.
Стокомак повеќе ќе биде конкуренција на Макпетрол, таму нема кој не застанува на излез од Македонија. За набрзина да се пазари нешто за по пат, да не се чека на бензинска.
Инаку Веро пак ќе им е број 1, дека работи и недела и празници без разлика на цените.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Не им треба на Lidl втор спрат. Каков ќе биде во другите градови таков ќе биде секаде каде отвараат во Македонија. Они сакаат сопствено купено земјиште и целосно сопствен објект. Така да ако пример решиле кај Глобал значи они го купиле објектот и ќе го рушат за да изградат од нула ново.Лидл во Струмица мислам дека треба да е во ГЛОБАЛ. Таму и без тоа има подвижни скали за втори спрат а нема втори спрат. Просторот е голем и во центарот на градот.
Нема врска. Лидл има маркети и во подруми на станбени зградиКаков ќе биде во другите градови таков ќе биде секаде каде отвараат во Македонија. Они сакаат сопствено купено земјиште и целосно сопствен објект. Така да ако пример решиле кај Глобал значи они го купиле објектот и ќе го рушат за да изградат од нула ново.