Личен акционен план за 2013 година

• Креатор на темата Креатор на темата Xibalba
  • Време на започнување Време на започнување
Решив и јас да станам сериозна личност па најголем приоритет годинава ке ми биди да ја положам матурата и да запишам факултет, некој добар...
да сменам некои глупи навики во животот, нели сериозна личност станувам... уште некој месец полнолетството и да се соземам од животот расипнички, алкохол и забави.. all night long.
Инаку планирам да си ставам тетоважа, остај то сериозната личност... не мења ништо.. јас пак ке си бидам сериозна.
И да се средам со ова љубовта малце, да одам на некоја бајачка да ми забај оти мислам почудена сум... да си најдам некој достоен фин момак за мене, доста беше мангупарија.. :D
и ондак то.. ту би континуед. :гик:

Лани направив еден за 2012 и кога сфатив дека повеќето работи не можат туку така да се исполнат решив годинава да не правам стратегии :)
Еинствено, сакам ако можам малку повеќе да се посветам на себе оваа година и да сменам колку - толку приоритети.

да се зедбелам..лани ми беше да ослабам и не ми успеа

План за 2013:
1. Да најдам една свиња дебела
2. Да и го сменам личниот опис
3. Да добијам сина карта
4. Да и идам на Анфем на гости
5. Да ја прошетам Португалија годинава
6. Да намалам со гомна јадење и пиење (ова најтешко, али ќе се потрудам)
7. Да ми дојде полека паметот, да се уозбилам малку барем
Доста е за годинава.

watch out februar is coming

Знам.:icon_mrgr:
Ама ќе му влезам на февруари со коленце...:ROFLMAO: Пердуви ќе летаат.:ROFLMAO:
Секој февруари, оваа песна си ја имаме на лагер:

Моево со февруари е епска битка...:icon_mrgr:

Значи вака почнува мојот план...
4та година сум средно економско, одлучив да завршам државна матура затоа што државна матура >>> завршен испит, доколку сакаш да одиш на факултет.Минативе три години поминав Мн. Добар, а оваа година ќе поминам Одличен (ми фалат уштре 3 оценки доколку ми останат овие што ми беа на полугодие, што значи треба да поправам уште 3 оценки и ќе бидам одличен).
Арно ама, по некое време ја сменав одлуката за факултетот, затоа што ќе ме кошта многу време, а и пари за да го завршам...решив да завршам некој курс за занает (можеби и два курсеви) па да почнам да работам нешто и тек после доколку ми се укаже шанса да завршам некој факултет.

Следна опција би било да се пријавам во војска, бидејќи има платена војска, ама како што читам послабо стои АРМ финансиски отколку МВР.... така да оваа опција ми е ептен тешкаааа.
Сега засега тоа е.

Без некоја битна причина, во Новата 2013-та, ќе ги лајкнам сите спамерски теми на Кајгана, произведени од разноразни ботови, руски и други.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom