муабет на нивоУ, свака ви дала.
Камо сите вака да водеа дискусија...кај ќе му беше крајот на форумот....
Da ti kazam pravo se iznasmeav. Bas e veselo

Daleku podobra diskusija od 2012, vo sekoj slucaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ti kazam pravo se iznasmeav. Bas e veselo
Daleku podobra diskusija od 2012, vo sekoj slucaj.
А бе немој аман...Се надевам му се обраќаш на брат ти....:smir:
Јасно им даде ишарет на Грците слободно да тераат понатаму и да скројат име за нашата држава по нивни терк. Б.Ц. за по дома не би го употребувал, само за понадвор... И тоа ти е патриоцки бре батка, како Б.Ц. каже. Порано се дичеше дури во ООН дека 'хис нејм... д нејм оф хис кантри било и ќе останело Рипаблик оф Мацедониа.' Ехеее, тоа беше дури во Њу Јорк, тамо далеко, а таузандс оф мајлс авеи фром д Рипаблик оф Мацедониа-та. Ене го Бранко, неколку месеци покасно кај 'цврсто ем одлучно'...го промени ставот. Рипаблик оф Мацедониа ќе ни било за по дома и господата Грци да не му чепкаат таму (оти ќе им ја скрши кичмата). Прашање на време е кога ќе го модифицира и овој став. Се удрив по чело дур го слушав несреќников што зборува!Црвенковски напиша:Грција не може да диктира како ќе се нарекуваме ние дома
И нека рече после некој дена нема србомани во ДПМНЕ...Брат ми,татко ми,пола од чичковците ми,скоро сите братучеди...
сите се членови на ДПМНЕ.
И...ШТО КОЈ КУРАЦ?
Туку назад на лицемерието на БЦ.
Јасно им даде ишарет на Грците слободно да тераат понатаму и да скројат име за нашата држава по нивни терк. Б.Ц. за по дома не би го употребувал, само за понадвор... И тоа ти е патриоцки бре батка, како Б.Ц. каже. Порано се дичеше дури во ООН дека 'хис нејм... д нејм оф хис кантри било и ќе останело Рипаблик оф Мацедониа.' Ехеее, тоа беше дури во Њу Јорк, тамо далеко, а таузандс оф мајлс авеи фром д Рипаблик оф Мацедониа-та. Ене го Бранко, неколку месеци покасно кај 'цврсто ем одлучно'...го промени ставот. Рипаблик оф Мацедониа ќе ни било за по дома и господата Грци да не му чепкаат таму (оти ќе им ја скрши кичмата). Прашање на време е кога ќе го модифицира и овој став. Се удрив по чело дур го слушав несреќников што зборува!
Не помина многу време од поставеното прашање (само еден месец), еве Бранко веќе прати ишарет на Грците: Македонија прави уште една отстапка, кројте ни име за надвор, не чепкајте во тоа како ќе се нарекуваме дома!
Абе хаос!
И нека рече после некој дена нема србомани во ДПМНЕ...
Ебати партиите кои не си ги проверуваат своите членови...
А бе немој аман...
лошо за тебе збори да правиш такви компарации.
Башка еднаш ти кажав многу отворено за еден кодекс кој што постои ама не стигнал `на усвојување` во село мое весело...:pos2:
Да така е.
Брат ми,татко ми,пола од чичковците ми,скоро сите братучеди...
сите се членови на ДПМНЕ.
И...ШТО КОЈ КУРАЦ?![]()
1. Ako kolaiciraat so DUI sto kje kazes ? Ajde uste sega izjasni se ako imas muda.
2. Do vcera TI pisuvase deka SDSM e vo koalicija so Srbi, Vlasi, Turci, Romi, Boshnjaci, i site drugi koi sto ne se po rod Makedonci.
Pa do vcera be na taa karta sirevte omraza pomegu narodot deka SDSM e vo koalicija so site osven so Makedoncite i deka malkute glasovi sto ste gi dobivale na izbori bile cisto Makedonski.
Eve sprotivna situacija koga vie ste vo kolicija so site osven so makedonskite partii.
I ti pak so palamudenjeto od pred dve godini:
A lugeto na ulica groto se za DPMNE, sekako, onie sto se etnicki Makedonci. Pravoslavnite malcinstva, kako srbite, pravoslavnite albanci, vlasi, int., mnozinstvoto od niv se na stranata na SDSM
Dali se citas ziti se ?
И нека рече после некој дена нема србомани во ДПМНЕ...
Ебати партиите кои не си ги проверуваат своите членови...
А бе идете таму и ропајте зелка двајцата...Nekako ne mi se veruva deka ti si od vmrovska familija :helou:
А бе идете таму и ропајте зелка двајцата...
И колку што е можно подалеку држте ги рацете од фамилијата ми.
Ако основен услов да бидеш член на вмро е да смрдиш под мишки,да ждригаш и да носиш бели чорапи...
ни јас ни било кој од мојата фамилија немаат што да бараат таму.
Ako ne si znael, VMROvcite od sekogas bile elitata na makedonskiot narod.
Koj ja osnoval VMRO? Se` intelektualci, dodeka pretcite na denesnite komunjari rabotele kako slugi na turcine i kopale zelka :helou:
Ako ne si znael, VMROvcite od sekogas bile elitata na makedonskiot narod.
Koj ja osnoval VMRO? Se` intelektualci, dodeka pretcite na denesnite komunjari rabotele kako slugi na turcine i kopale zelka :helou:
![]()
Да..вистина, значи муабетов е зејтин!