Либидо,Потенција

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Prijateli/ ki, bev na d-r, se ispitav se e vo red so mene i dr.-kata neuropsihijatar(seksolog) mi rece deka sum bil unikaten primer vo nejzinata praksa, deka mojot problem ne e od psihcka priroda, mi rece edno shto zapomnav, da se gordeam so mojata darba, sekoj maz mi rece bi sakal da poseduva takvo extra libido i potencija.Drugo mi rece poveke seks , praznenje na seksualnata energija. Partnerkata nemoze da izdrzi od 8 pat seks na den( mi veli deka posle tolku cest seks nemoze da si gi sobere nozete.. Problemot e mozebi reshliv, no postoi eden biten moment- ne sakam da ja izneveruvam so drugi devojki ili zeni.
Toa e od mene, ako nekoj/a znae da kaze nekoj predlog ke mi bide od golema pomosh za razreshuvanje na mojot da gonarecam unikaten ili " sladok problem"
pozdrav, poveke seksajte se i uzivajte vo seksot na site mozni nacini

Иди најди нимфоманка,ќе бидете супер пар.

Problemot e mozebi reshliv, no postoi eden biten moment- ne sakam da ja izneveruvam so drugi devojki ili zeni.
Toa e od mene, ako nekoj/a znae da kaze nekoj predlog ke mi bide od golema pomosh za razreshuvanje na mojot da gonarecam unikaten ili " sladok problem"

Изневерувај ја со мажи

Pocituvani prijateli/ ki, vi blagodaram za vasite mislenja i sugestii vo vrska so mojata da ja na narecam" slatka maka". Gi napraviv site medicinski ispituvanja i site rezultati vo vrska so mojata zravstvena sostojba bea ok. Ne zastanav tuka otidov i kaj nevropshikatrr(seksolog), mu go izloziv mojot problem, dr-kata mi rece deka problemot ne e od psihicka prirodba, demek , deka bilo od hormonite( testosteronot mi bil dosta visok). Mi rece deka treba da se gordeam jas i devojkata so ova retka prirodna darba. Mi preporaca seks poveke- da ja trosham seksualnata energija poveke kolku sto e mozno.Probav so sakanata seks 10 pati na den, no devojkata mi rece deka nemoze da go izdrzi toa tempo- nemozela da si gi sobere nozete posle tolku cest i dolgotraen seks. Posle setoova koga devojkata nemozese da mi pomogn probav i so onaniranje, mu ja puknav glavata od : :racna rabota" na: "mister penis", duri go napraviv kako da e praven sunet.Posle seto ova mozebi ke dobijam od vas nekoj predlog, sugestija, da ja resham ovaa "slatka maka "koja mi ja pravi "mister penis"
Pozdrav od mene, seksajte se poveke na site mozni nacini:vozbud::drk:

Pocituvani prijateli/ ki, vi blagodaram za vasite mislenja i sugestii vo vrska so mojata da ja na narecam" slatka maka". Gi napraviv site medicinski ispituvanja i site rezultati vo vrska so mojata zravstvena sostojba bea ok. Ne zastanav tuka otidov i kaj nevropshikatrr(seksolog), mu go izloziv mojot problem, dr-kata mi rece deka problemot ne e od psihicka prirodba, demek , deka bilo od hormonite( testosteronot mi bil dosta visok). Mi rece deka treba da se gordeam jas i devojkata so ova retka prirodna darba. Mi preporaca seks poveke- da ja trosham seksualnata energija poveke kolku sto e mozno.Probav so sakanata seks 10 pati na den, no devojkata mi rece deka nemoze da go izdrzi toa tempo- nemozela da si gi sobere nozete posle tolku cest i dolgotraen seks. Posle setoova koga devojkata nemozese da mi pomogn probav i so onaniranje, mu ja puknav glavata od : :racna rabota" na: "mister penis", duri go napraviv kako da e praven sunet.Posle seto ova mozebi ke dobijam od vas nekoj predlog, sugestija, da ja resham ovaa "slatka maka "koja mi ja pravi "mister penis"
Pozdrav od mene, seksajte se poveke na site mozni nacini:vozbud::drk:[/quote]

Конзул,сакаш Мистерот да ти го одмориме од темава?

[/quote]

АБЕ тоа не ти е веќе слатка мака :smir: Ај трк на село и пробај со некоја овца или крава може ќе си самопомогнеш:toe:

Leandra ti blagodaram za predlogot sto mi go preporaca, da rabotam kako zigolo- nema shansi, ne sakam da ja : "povredam " devojkata da pocnav so "taaa rabota", pa kamoli da zadovoluvam homici- na maski gaz ne se palam, moze da dojde vo predvid samo zensko gaze da mu go zakacam mojot "ubavec".
pozdrav Leandra, daj nekoja druga sugestija ili preporaka.
Imaj ubav i prijaten den ispolnet so extra seksualni momenti

Конзул прва ли ти е оваа девојка?

miki 1976 jas tebe bi ti preporacal da pojdes vo nekoe selo da potisnis nekoja krava ili ovca- ako veke taka razmisluvas, mozebi imas i takvo iskustvo, kog veke ti teknala takva ideja:drk:

Leandra pravo da ti kazam segasnava devojka ne mi e prva, imnogu se respektirame i se sakame vo sekoj pogled.
pozdrav, imaj ubav den:vozbud:

А со сите претходни си бил нимфоман?

Leandra pravo da ti kazam segasnava devojka ne mi e prva, imnogu se respektirame i se sakame vo sekoj pogled.
pozdrav, imaj ubav den:vozbud:

Акио се сакате и респектирате во секој поглед нема да и смета малце да си се олесниш отстрана. Сепак за твое здравје и добро е.
Исто ко што тебе не би ти сметало таа да се задоволи со некој онака чисто ради кондиција и усовршување.
Љубовта е сепак најбитна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom