LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Мене друго не ми е јасно, зошто темата вика "може да ги голтне Франција и Швајцарија"...
Нели цел Свет?...

Еве едно одбројување до стартот на експериментот... клик тука

Инаку не верувам оти ќе е нешто страшно или ќе умреме сите ќе не снема... Неможат едни два тројца научници да ја соберат во раце иднината на 6 милијарда народ...
Да те поправам 8000 научници :smir:

а ве да даа господ да испука сичко барам на сколо нема да одам ке играм во рајо couter strike.:vozbud:

Ако се сруше свето, тие научниците шо се го измислиле тоа да не се појавуват горе/доле(рај,пекол)оти ке ги сокршам од ќотек!

Да те поправам 8000 научници :smir:
Да те попраам јас! Идејата сто посто потекнува од еден евентуално многу мала група научници... кои се изразиле во јавноста и им се приклучија други 8000 научници... :smir:
Нема шанси на сите 8000 научници да им текне една иста идеа... :pos:
SrRulz напиша:
Ајде да летаме!!:vozbud::vozbud::vozbud:
... Ти не плаши сееееее... допри ме... тоа не сум јааааааааас! .... :pos: :pos: :pos:
Ме пресмеа ова, најискрено... :pos: :pos: :pos:

Едно не ми е јасно како американците не им фрлиа атомска до сеа? =/

Да џитнеа атомска и тебе ќе те немаше, ипак... како и да е... болји е вака... :pos:

Еј исто и јас го осетив...Незнам каков знак е ова :nesum:
Не бе, тоа е од страв...

@Јован
Доста бе од прееска само ќе умриме ќе умриме...
Јас едно би рекол, Само ГОСПОД може да ја СКРШИ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА!

Лелее сеа се шо ќе осетите не мора да значи дека е тоа.
Едноствно заборавете го тоа.

bighole.jpg

Почна:vozbud:

Морее не е ова заебанција!!! Крај на свет е!!! Ајмо сите удрете на секс зш уш 5 саати и некоја минута ни останвит ај да поуживаме во остатоков од животов. :vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2:

И уш нешто, прочитав дек овие од спротивнава страна им опнале тужби дека опасен бил проектов...па како ке ги платет казните ако дојт крај на светов а??? хх интересно прашање.
Ама изглеа тие шо се бунат на крајот ке биде:nesum:
:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom