- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
Баш ме интересира какви ќе се резултатите од експериментирањето, а до крај на светот нема да дојде :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црна дупка МОЖЕ да се направи од онаа што ке ја пуштат машината меѓу Франциско-Швајцарската или Шпанската граница бар ја така знам, може да се направи црна дупка не голема само може да зема дел околу неа, апак може и за 10тина секунди да ја збери планетава.Море ако има црна дупка дај нека ги црноса оние нацистите(пeколните газенца)
Него ако ова е стварно мислам дека не треба да се ризикува по цена на планетата земја од кај знаете дека е само шпекулација?
Ако се десе тоа ќе се десе сеа не има за 0,00..........1 секунда не нема
А може ли да појасните што е црна дупка и со што би предизвикал ексеперименов(или што и да е)да се направе
Ne da ne snema za sest dena, tuku posle sest dena. Abe i jas ne veruvam, a i da ne snema nikogas nema da doznaeme sto i kako zosto se ke se odviva mnogu brzo, za nekolku sekundi se ke se zavrsi.абе све ненормани научници и уште поненормални медиуми
да не снема за 6 дена:nesum:
за ова не верувам многу или неќам да верувам![]()
Ej страшно, 2 дена после денот на независноста и ке си умреме. Ама нема да боли умирањето, се брзо ке се заврши. Еве ви клип од youtube да видите дека брзо ке оди.објавено е на 10ти, значи уште 5.
Ej страшно, 2 дена после денот на независноста и ке си умреме. Ама нема да боли умирањето, се брзо ке се заврши. Еве ви клип од youtube да видите дека брзо ке оди.