LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ме интересира какви ќе се резултатите од експериментирањето, а до крај на светот нема да дојде :smir:

Море ако има црна дупка дај нека ги црноса оние нацистите(пeколните газенца):)

Него ако ова е стварно мислам дека не треба да се ризикува по цена на планетата земја од кај знаете дека е само шпекулација?
Ако се десе тоа ќе се десе сеа не има за 0,00..........1 секунда не нема:toe:
А може ли да појасните што е црна дупка и со што би предизвикал ексеперименов(или што и да е)да се направе
Црна дупка МОЖЕ да се направи од онаа што ке ја пуштат машината меѓу Франциско-Швајцарската или Шпанската граница бар ја така знам, може да се направи црна дупка не голема само може да зема дел околу неа, апак може и за 10тина секунди да ја збери планетава.

абе све ненормани научници и уште поненормални медиуми
да не снема за 6 дена:nesum:

за ова не верувам многу или неќам да верувам:icon_lol:

абе све ненормани научници и уште поненормални медиуми
да не снема за 6 дена:nesum:

за ова не верувам многу или неќам да верувам:icon_lol:
Ne da ne snema za sest dena, tuku posle sest dena. Abe i jas ne veruvam, a i da ne snema nikogas nema da doznaeme sto i kako zosto se ke se odviva mnogu brzo, za nekolku sekundi se ke se zavrsi.

објавено е на 10ти, значи уште 5.
Ej страшно, 2 дена после денот на независноста и ке си умреме. Ама нема да боли умирањето, се брзо ке се заврши. Еве ви клип од youtube да видите дека брзо ке оди.

Де бе не се секирајте, нема вакви работи тоа е само даа се заплаши народот (мое мислење е дека нема шанси да си загинеме во црната дупка)

Ej страшно, 2 дена после денот на независноста и ке си умреме. Ама нема да боли умирањето, се брзо ке се заврши. Еве ви клип од youtube да видите дека брзо ке оди.

Ама ти слабо Нема да не Преплашиш со Клиповиве, дури Вода и Шеќер пиев заради тебе :)

Јееее црни дупки ќе има јес баш сакам да има. :pos: абе изгледа некои не прочитале убаво што се можело да се случи ама ај да не замарам за тоа да пишувам гледам интересно е ова се серете у гаќи. Ај барем и да има црна дупка ќе ми биде после роденденот мој. Ако ако

Ja procitav ovaa vest pred dva dena...i neznam...samo bi kazala...Za sekoj slucaj videte se so sakanite...!

Абе леееј со саканите глеј те се имајте последен пат секс и слично. Ц Ц Ц

http://public.web.cern.ch/Public/en/LHC/Safety-en.html

Ај сите научници предвидеа и да се створат црните дупки ќе бидат микроскопски и нестабилни со што не ќе можат ни да наштетат ништо да не направат. И тоа сето ова е само теорија. Така да може ни дупки да се формираат ни ништо.

Јас мислам оти не треба да се замараме со тоа повеке.Кога ке дојде 10 септември СРЕДА ке видаме што ке се случи.Или ке не снема сите или ке си биде нормален ден како и сите други....А јас мислам оти ништо нема да се случи,никој не смее да прави експеримент од кој што може да исчезне земјата од него.и тоа ако е опасен експеримент мислам оти би требало да се вмешат големите сили...

Ама што е најтрагично експериментот бил да се дознае за планетата како е настаната хаха а они ке ја унистат лооол. Јас не верувам во ова бе како можело така да не снема наеднаш. Иако не се разбирам од физикава што ја зборите и што ја имаше на клиповите ама тоа нема да се случи ќе видите и + играме со холандија на градски ке грими :pos2:

:pos2:така е, нема шанси да е до толку, кој ке и даде на них да прават машина што ке уништи цела планета, нема логика а и плус тоа прават да видат како е настанала.:tapp::tapp:
Абе глупости само се шпекулира.

Научниците веруваат дека при тоа ќе бидат создадени многу мали црни дупки, мали верзии на „чудовишта“ во далечната вселена која ја впиваат целата материја околу себе, па дури и светлината, која иако патува со најголема воопшто можна брзина нема да може да побегне.:nesvest::nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom