Левица - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Jack NolanProf.19
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Така е бјонс, тоа фушерајот наречен скопје 2014 е баш "антички град". Атракција од невидени размери. Една лепота за гледање и фотографирање. :lolzz: :lolzz: :lolzz:
...човек без корење,
продолжи да се смееш и онака таму кај ќе бидеш во ЕУ ќе летнеш при посилен ветер, затоа што ги немаш тие корења и пак тука ќе се вратиш али ќе биде касно!

Инаку @JaqenH'ghar , за кого да го вртиме муабетот кога вмро е опозициска партија со најреални шанси да дојде на власт. Да не беше пандемијата, веројатно и ќе тепаа лани. Нивни членови буквално не гласаат, ни за нив ни за никој друг. Меѓутоа што фајде од тоа ако продолжат со иста политика како сдс.

...сега не се градат џамии? присвојување на чисто етнички селски населби кон македонски градови да се направи хаос и да се донесе на главни позиции со територијална поделба на МКД етнички албанци што до денес како градоначалници ги уништија сите градови и општини што економски, што еколошки, што урбанистички, а еден од кривците екс министер за правда и одбрана токму од СдСсМ кадри Владо Поповски во 2003 год,
колку си имал тогаш, 13 години, па да знаеш,
...зашто не би антички град, што му фали иди низ ЕУ какви објекти, споменици има, си бил си видел?... ти сакаш да останеш само со Бит пазар како атракција за туристи?
...само тоа го памтиш, а сигурно не се фотографираш пред тие објекти, да редам тука човекот (пастирот твој) што направил додека бил во позиција? ама глуп тој, што требаше да направи толку работи ...вака како сегашнава позиција...ќе ќе ќе ЌЕ направиме и школарина за тренирање на магаре барем да имаме преставник за во Гинис,

Пред која точно локација се сликаш од наведениве во линкот?

Џамиите некако во подобра состојба ми се гледаат од сево ова во Центар, може пред нив ќе се прешалташ на сликање за некое време.

Си има Скопје туристички локации како паркот во Сарај, езерото Треска и реката Треска. Некои патриоти уште не пуштиле нога натаму.

Инаку, јако е што и Апасијата, кои за разлика од вас го познавам многу добро, како и неговите двајца преостанатеи Левиканти од минатото, постојано зборувал (во Л форма) дека Шкариќ е алфа и омега во правото (не ме силете да сечам видеа од гостувања негови во 2020 година ха ха), кога зборува против глупостите на Апасијата тој испаѓа дека платеник. Да не зборувам за џганот патриотишта на форумов, за кои државата, правото и демократијата треба да се во служба на патриотските нивни имагинации и претстави за државата со инсттрументализација на државата. :)

Гледајќиу ти ги речениците и псхолошките карактеристики, којзнае колку ти пилка душичето и Апасиев да може да ги шлака останатите 25.17%+сдсм-дпмне дружина, да не праиме муабет за оние од 25.17%, ама знаеш дека кај патриотите тепањето пракса е само по социјални мрежи. Вака Комитиште како тебе, тепањето е модус вивенди (побарај на гугл значење) - остај десетките добивани на правниот факуљтет Јустинијан и Пари.

Инаку да ебеше мајки, не ќе беше вака фрустирирано второлигашко Комитче кој 24 саати дреми на патриотски форум. :)
Автоматски споено мислење:

Девојче, патриотке, џамии на територија на Република Северна Македонија се градат повеќе од 500 години. Џамии ќе се градат се додека ги има нашите сограѓани муслимани.
...се гради со план, а не на две куќи муслимани една џамија тоа немало ниту во турско пред 500 години тогаш имало нормален повик за молитва и верници кои ги посетувале и се молеле,
...сега смислата на џамија е само обележување на територија и пречење на нивните сограѓани каури со 6 пати високо децибелно вознемрирување од минаре, а во џамијата неколку верници постари и никој друг, ама што да опишувам кога ти тоа го знаеш драг етнички албански граѓанину, иди во Истанбул дали има ваков циркус како овде, се знае што значи една џамија на колку луѓе, молитва, а не овде да се доживее какофоноја од невидени размери,
...ова онака пошто го добив епитетот ,,патриотке,, па ти дадов и јас тебе епитет, без лутење нели?
...штом спомна во твојот пост ,,Северна,, јасно ми е , плата месецов ќе земеш!

Последно уредено:
...човек без корење,
продолжи да се смееш и онака таму кај ќе бидеш во ЕУ ќе летнеш при посилен ветер, затоа што ги немаш тие корења и пак тука ќе се вратиш али ќе биде касно!
BAHAHAHAHAHAHA :lolzz:

МНТ протекува од покривот и прозорите. МНР во подрумите се полнат вода. Она фуш-фасадине веќе се распаѓаат. Стиропор и малтер наплатен ко карелиа мермер.

Ако тебе коренот ти е од Скопје 2014... уствари чекај. По муабетиве низ форумов, изгледа ти е.

Пред која точно локација се сликаш од наведениве во линкот?

Џамиите некако во подобра состојба ми се гледаат од сево ова во Центар, може пред нив ќе се прешалташ на сликање за некое време.

Си има Скопје туристички локации како паркот во Сарај, езерото Треска и реката Треска. Некои патриоти уште не пуштиле нога натаму.
...јас одамна одам во џамија и можам предавање да ти одржам за нив, за друго нема да коментирам кога некој со сила се прави слеп јас не можам да му дадам светлина, ама да беа сите објекти изградени ќе идевте таму во Треска и да се вакцинирате и седница да се држи таму во природни услови и театар и балет, филхармонија таму меѓу тревата, тешка багра се врти низ форумов,
..па па па, да се потсмева за сопствена држава и сопствени граѓани дека се патриоти...е ај да бидеме предавници, оти вие така сакате...цццц ццц темата е за Левица и за лидерот Димитар Апасиев, а не за вас...ишшш!

Последно уредено:
...јас одамна одам во џамија и можам предавање да ти одржам за нив, за друго нема да коментирам кога некој со сила се прави слеп јас не можам да му дадам светлина, ама да беа сите објекти изградени ќе идевте таму во Треска и да се вакцинирате и седница да се држи таму во природни услови и театар и балет, филхармонија таму меѓу тревата, тешка багра се врти низ форумов...па па па, да се потсмрва за сопствена држава и соспстврни граѓани дека се патриоти...е ај да бидеме предавници, оти вие така сакате...цццц ццц темата е за Левица и за лидерот Димитар Апасиев, а не за вас...ишшш!
Ти викам оди со време пошто следи инвестиција од братско Косово, нит природа ќе видиш после, нит ништо, пак само џамии.

BAHAHAHAHAHAHA :lolzz:

МНТ протекува од покривот и прозорите. МНР во подрумите се полнат вода. Она фуш-фасадине веќе се распаѓаат. Стиропор и малтер наплатен ко карелиа мермер.

Ако тебе коренот ти е од Скопје 2014... уствари чекај. По муабетиве низ форумов, изгледа ти е.
...бате, ти во ЕУ во подрум живееш? не гледаш околина дека за сите објекти и скулптури треба некој да се грижи и да се одржува? сајаш да постирам слични фоѕки од ЕУ на ист начин оштетување, но и санирање?
...а се тоа изгради и остај вечно така ќе остане малку потешко, посебно кога има такви индивидуи кои закон не ги чепка, а ги оштетуваат на секаков начин тоа што се гради?
... ај сеа во театар ќе носиме фудбалски навивачи качени на ложи да скокаат, па сакаш да остане така како е градено, да не се изразам лошо ама за стока следи штала, а не објекти и споменици, може и ти си во право тука треба само ниви да има, а не објекти!
Темата е Левица ...
Ти викам оди со време пошто следи инвестиција од братско Косово, нит природа ќе видиш после, нит ништо, пак само џамии.
...темата е Левица како политичка партија, џамија во религија, ајт таму!

Последно уредено:
...бате, ти во ЕУ во подрум живееш? не гледаш околина дека за сите објекти и скулптури треба некој да се грижи и да се одржува? сајаш да постирам слични фоѕки од ЕУ на ист начин оштетување, но и санирање?
...а се тоа изгради и остај вечно така ќе остане малку потешко, посебно кога има такви индивидуи кои закон не ги чепка, а ги оштетуваат на секаков начин тоа што се гради?
... ај сеа во театар ќе носиме фудбалски навивачи качени на ложи да скокаат, па сакаш да остане така како е градено, да не се изразам лошо ама за стока следи штала, а не објекти и споменици, може и ти си во право тука треба само ниви да има, а не објекти!
Темата е Левица ...

...темата е Левица како политичка партија, џамија во религија, ајт таму!
Се одржуваат, ти па. Канти и кофи вода коа врне во МНТ. Прозорите ги зацементираа, за да не тече. МНР и остатокот од градбите покрај вардар не ги користат подрумите. Она фасадине сами си виснаа за 5 години.

Оди ти одржувај фушерај. :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Кога може Вардар да споредува со Сена, оти да не може и заради скршени столчиња да протекува покрив :pos:
Слушај ја разбирам. И јас да бев партизан, да ме шутнеа од комисии, ќе се лутев.

Кога може Вардар да споредува со Сена, оти да не може и заради скршени столчиња да протекува покрив :pos:
...види, ова е последен коментар тука до вас, ако ти си имаш комлекс на ниска вредност, тоа е твој проблем, до сега што бев во Франција само вистински французи не видов, ниту пак нешто им се уауу ни Сена ни Ајфел, ни гробот на Наполеон, најобично, што ние би биле подолу од нив не знам тоа е ваше недоквакано мислење, нешетани, нечитани, несоцијабилни, посебно ти со твоите хехехихихехе коментари!

Последно уредено:
Поголем проблем во театарот се подрумите што се поплавуваат.

...види, ова е последен коментар тука до вас, ако ти си имаш комлекс на ниска вредност, тоа е твој проблем, до сега што бев во Франција само вистински французи не видов, ниту пак нешто им се уауу ни Сена ни Ајфел, ни гробот на Наполеон...најобично... што ние би биле подолу од нив не знам тоа е ваше недоквакано мислење, нешетани, нечитани, несоцијабилни, посебно ти со твоите хехехихихехе коментари!
Којзнае во кое гето си се загинала ти таму, чим ни Француз си видела, ни во Лувр си пошла.

Поголем проблем во театарот се подрумите што се поплавуваат.
За тоа не се жалам пошто естетски добро се вклопуваат вреќите со кои е опколена зградата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom