Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога славеа Шверцери во МНТ, реагираше, не можам да кажам не, беше растревожена, нервозна, се уби од навредување по нив, знам дека и ја пцуеа у коментари.
Но сега доаѓа единствена партија која е против тоа и која ќе се бори тоа да се смени и она ги нарекува фашисти.
Па уште кога ќе почнат со тоа јас не сум сдс, зошто не сум вработена, не си де, платена си од ЕУ за тие гомна да ги јадеш, шо кур ти треба 25.000 ден плата кога се убиваш од пари земање за да лаеш во вакви ситуации.
Да не почнеме да ги редиме видеата од најпростиот политичар што некогаш го имала Македонија? Кхм?samo gi objavuvam razlicnite stavovi od site strani, i kakvi gledista imaat ostanative.
da ne letate kako prle pred magare malce videte ja i drugata strana.
Кога таа друга страна ќе искоментира нешто за реисот кој се закануваше дека Скопје ќе станел Бангладеш,да биде загрижена вака и за анти-семитските изјави на советничката на СДСМ што бараше одредени Евреи од спротивниот табор да носеле жолта Давидова ѕвезда,за навредите на Ориѓански врз сопствениот народ,па за канибалистичите изјави на Заев од минатото,за неговите хомофобични изјави во однос на Боки 13, за новите разговори дека мајките ќе им ги онадел на шутото и рогатото.samo gi objavuvam razlicnite stavovi od site strani, i kakvi gledista imaat ostanative.
da ne letate kako prle pred magare malce videte ja i drugata strana.
Значи тебе ти кажааСите ќе лижете г"з да не бидете стрелани. Криви сте и самите си знаете.
Ischezni.