Летово ко ќе дојте во Охрид:

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
ја одам од 8ми да 16ти со класо у Бетон.

Епа ај со мене Бушав и Урбан ќе се видиш во петок!

А што демек сеа сите го информираме Фантом да Си направи листа кој гостин кога му доаќа на кафе!!!?!:vozbud:

Ич не сте сериозни да му се сневиди. За да не ја заклучам темава, ќе ви ја префрлам во Чек дис аут. Па Трнот во окото нека му ја мисли. Џабе Дивајн опоменува.

a vie sea sto ke idete u ohrid kaj ke bidete smesteni?
jas sum kaj gimnazijata,a doagam narednata sabota,potocno za 12 dena :vozbud: edvaj cekam!:vozbud:

smizlicka напиша:
a vie sea sto ke idete u ohrid kaj ke bidete smesteni?
jas sum kaj gimnazijata,a doagam narednata sabota,potocno za 12 dena :vozbud: edvaj cekam!:vozbud:

За малце ќе се утнеме во охридот!

Ееееееееее види муабет. А на која плажа ќе бидете бе, а, а? :)

jas odam gorica treta, slavija i granit. ko ke dojt nekoj oh neka pisit na pp ili msn da se najme. pozdrav

FortunE напиша:
Ич не сте сериозни да му се сневиди. За да не ја заклучам темава, ќе ви ја префрлам во Чек дис аут. Па Трнот во окото нека му ја мисли. Џабе Дивајн опоменува.

Џабе, џабе ама ко ќе влезам да бришам сега парал ќе ги направам ... после да видам некој објаснување да бара!
Него од муабетите со натегања дали ќе остане темава или не ми се слоши ... што ја тупите наместо да си пишете кој што има што да пише?

п.с. Ќе заборавев да се онесвестам ... :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Jas odam na kraj od juli pa moze ke se vidime.

jas od 15ti pa nataka ke bidam vo ljubanista!

deXterche напиша:
Ко само Охрид да има езеро АМАН! Свртeте и накај Струга...10 пати подобар ноќен живот имаме:)

bravo be momce toa jas cel zivot go vikam ama na koj a

Абе дојде некој Охрид?

:pos::pos::pos:

Сите се во Охрид, ама тебе никој не те бара:(:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom