Летово ко ќе дојте во Охрид:

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не знам дал имат ваква тема ако имат бришете:toe: или :locked:. Ко ќе дојте во Охрид договарања за на кафе, за на плажа и слично, овде. Ај ве чекам па јас да ве видам во суратите, пошо ниеден форумџија не знам лично. :pos2::pos2::pos2:
Ај поздрав

Fantom_oh напиша:
Не знам дал имат ваква тема ако имат бришете:toe: или :locked:. Ко ќе дојте во Охрид договарања за на кафе, за на плажа и слично, овде. Ај ве чекам па јас да ве видам во суратите, пошо ниеден форумџија не знам лично. :pos2::pos2::pos2:
Ај поздрав

Idi vo galerija :icon_lol:

ако имат некој шо е во Охрид веќе дојден нека кажит ќе ојме на едно кафе да мавниме. :)

Fantom_oh напиша:
Ај поздрав
Човече не сум нишо против тебе ама денес денот не ми е ок!!!
мисмам и дена на тебе треба да ти се избрише темава затоа што требало барем да пролисташ и да видиш дека во оваа тема се договараат да одиме во Охрид и дека ќе играат одбојка!!!

ViRuS напиша:
Човече не сум нишо против тебе ама денес денот не ми е ок!!!
мисмам и дена на тебе треба да ти се избрише темава затоа што требало барем да пролисташ и да видиш дека во оваа тема се договараат да одиме во Охрид и дека ќе играат одбојка!!!

таа тема е за одбојка друже, ваљда нема да играат одојка нон стоп :)

Ко само Охрид да има езеро АМАН! Свртeте и накај Струга...10 пати подобар ноќен живот имаме:)

Fantom_oh напиша:
таа тема е за одбојка друже, ваљда нема да играат одојка нон стоп :)
па работата е да се собереме шо е можно повеќе да направиме собиранка!!! а не вака лично да отвораме тема за секого поединечно да се собираме!!!

ViRuS напиша:
па работата е да се собереме шо е можно повеќе да направиме собиранка!!! а не вака лично да отвораме тема за секого поединечно да се собираме!!!

колку шо знам, темата за која зборвиш се вика девојки ајде да играме.
овде ке се договараме за собиранки

Ќе има собиранка летово и ќе си има посебна тема за тоа. Оваа не гледам дека ќе остане уште многу (сепак имате и приватни начини за комуникација), ама ај, уште малку ви ја оставам ...

Дивајн напиша:
Ќе има собиранка летово и ќе си има посебна тема за тоа. Оваа не гледам дека ќе остане уште многу (сепак имате и приватни начини за комуникација), ама ај, уште малку ви ја оставам ...

ако не треба да стои затвори ја одма, да не пишиме џабе постој.

А издаваш ли соби? Да дојме да ти напрајме ем промет ем на гости че ти бијме. А и еден ден за беспари че исседиме.

Јас ќе наминам и ќе се видиме..се надевам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom