- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.138
- Поени од реакции
- 16.830
Овака ли ќе остане пламенот?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овака ли ќе остане пламенот?![]()
Хахахха. Истото си го мислев и кога кралицата држеше говор. Туку да ја земи некој со снајпер вчело![]()
Па виде кај е сместен? .. на средина на терен..Не, ќе го угасат вечерва, скап е плинот па од утре пак.
Секако дека ќе остане. И сигурно нема да смета на натпреварувањата, не се дебили тие па да заебат такво нешто.
Овака ли ќе остане пламенот?![]()
Па виде кај е сместен? .. на средина на терен..
Што сакате зборувајте ама ова беше одлично.Се беше толку природно интересно и забавно.Кај Кинезите беше успиено и монотоно.Кога Кинезите ќе можат да го направат тоа со Мр. Бин, со Џејмс Бонд, тој мјузиклот, Пол Мекартни.Тие можат да си се фалат само дека ја измислиле хартијата.
Колку креативно им беше тоа кога го изработуваа кругот, кога работниците работеа и оџаците се издигнуваа, Кинезите ќе го направат тоа, my ass ќе го направат.
И огнот беше
п.с Разбирам дека е кралица ама ни еден аплауз да не даде на химната, да не се насмее кога минеше Team GB, па и како ги отвори игрите, не разбирам како може некој да биде толку ладен.![]()
Шо си нешо нервозен ?И јас видов, и ти виде и цел свет виде а сигурно и луѓето што го смислиле ова го смислиле. Сигурно е на дел од стадионот кој нема да се користи. Да се повторам - не се идиоти тие па да заебат такво нешто. Лондон и ОИ е, не е Македонско финале во кошарка за жени.
И јас видов, и ти виде и цел свет виде а сигурно и луѓето што го смислиле ова го смислиле. Сигурно е на дел од стадионот кој нема да се користи. Да се повторам - не се идиоти тие па да заебат такво нешто. Лондон и ОИ е, не е Македонско финале во кошарка за жени.
lol, треба да си идиот толкав пламен да оставиш на сред терен каде ќе има настани и луѓе.Ај да го ставеа на трибините.И јас видов, и ти виде и цел свет виде а сигурно и луѓето што го смислиле ова го смислиле. Сигурно е на дел од стадионот кој нема да се користи. Да се повторам - не се идиоти тие па да заебат такво нешто. Лондон и ОИ е, не е Македонско финале во кошарка за жени.