Leona Lewis

• Креатор на темата Креатор на темата imadzarov
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра песна испеана од Leona???

• Bleeding Love

Гласови: 10 66,7%
  • Better In Time

Гласови: 2 13,3%
  • Forgive Me

Гласови: 1 6,7%
  • Run

Гласови: 2 13,3%

• Вкупно гласачи
    15
  • Гласањето е завршено на .
Анкетава е затворена.Да беше отворена мојот глас дефинитивно ке идеше за
Bleeding Love .Мислам дека е најдобра од горе понудените.

Не ја сакам Леона премногу ама типката пее феноменално, има добри песни и добро изгледа. Новава песна Run и е екстра, нејзината верзија е многу боље од оригиналната.

Леона мислам дека моментало е најдоброто нешто што се движи во музичките кругови.. Типката има прекрасен глас, преубаво изгледа и е феноменална во секој поглед

За убава, убава е.Ама јас не ја сакам многу и ретко слушам нејзина песна.Едноставно не слушам таква музика. :toe:

Супер е Леона. Не е вештачка, има одличен глас. Големо освежување е на светската музичка сцена.

Онака не ми е нешто посебно, не паѓам во трансови по нејзината музика, најубава песна ми е Bleeding Love се разбира и Better in Time е интересна. Има некои песни кои не се толку познати а се баш интересни.

Морам, значи морам, да ги додадам The best you never had и Take a bow. Прекрасни се песните, прекрасни се текстовите, барем јас се пронаоѓам во нив. :pipi:Take a bow цели два дена ми е на рипит, а и другава нешто слично.:back:

Незнам, онака ништо посебно за мене. А и немам многу слушнато од неа за да оценам има добри песни или нема. Од што имам слушнато и од анкетата Run најдобра ми е.

Докажа дека и некој грд може за кратко време да достигне светска слава:)
Незнам можеби е до вкус,гледам некои пишувале дека им е убава,ама мене ич не ми е:):)
Инаку има стварно добар глас и убави песнички.
Од овие што се ставени во анкетата Bleeding Love ми е најубава.

Да можеше да се гаса ќе гласав за првата песна.. Bleeding Love. екстра е!

Ја обожавам.Песните и се стварно преубави,текстовите гаѓаат во срце,има фантастичен глас и убаво изгледа.
Да не беше затворена анкетата ќе гласав за Bleeding Love,всушност преку оваа песна и првпат слушнав за неа и така и ја засакав.:pipi:

Јас неам ја обожавам,така црна малце мх мх мераци,а и песните не и се лоши ама она:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom