Lenny Kravitz во Охрид на 03.08.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одам дефинитивно со друштво иако после концерт се враќам сама со кола зошто сум на работа сабајле во понеделник. Ова не се пропушта!

Мммм, ќе идам 90%, за сеа:)
Јас 99,9%. Леле нестрпливост. Туку да купам карта ASAP, бидејќи на работа ќе биде кланица за зимање слободни денови и одмор во тој период. На време да се снабдам со аргументи пред колегите.

najdobroto nesto vo makedonija do sega definitivno :) idni zelbi mi se U2 ,Robbie Williams ama tesko deka ke dojde on zosto se ima poremeteno nesto vo posledno vreme,Moby , linkin park ...... ke bide nekogas:P

јас идам сигурно на Lenny :vozbud:

Ах претчувствувам дека картите од 1500 ќе се земени уште утре,а јас треба да средам уште неколку работи,+ и друштвово,за конечно да имам карта в раце..
Ма каква и да е картава,од два километра ќе фрламе танги! :pos2:
јиха. Одам како не! Од мај вежбам врескопеење:tv:

Според мене боље ќе беше некој DJ да дојдеше :vozbud::vozbud:
Оние што беа на Пол Ван Дајк знаат. :smir::smir:

ма ни 100 диџеи не можат да го заменат Лени...
вчера купив карти, и сега одвај чекам да дојдит :vozbud::vozbud:
а за одење јас ќе сум само со сестрами... па ми одговара и да се договориме да одиме заедно неколку кајганџии

Ај ме мрзи да скролам назад по темава .... каде точно ќе биде Лени ?
Слушнав демек у салата Биљанини Извори ќе било.
Да не се изрезилат со озвучење како со оние бисти бојс или како и да се викаа што беа таму ..:pos2:

На стадионот ќе е, не у сала :)

еееее бре човече уште ми е криво шо не појдов на ПВД... а за на лени ќе видиме... зависит од парите... ПВД беше 900 ден Лени е 1000ден.

не е на стадионот, во салата ќе е :smir:

На официјалната страница од Лени пишува дека концертот ќе биде на Ohrid Stadium па сега вие сами протумачите кај ќе биде :):smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom