Леќи во боја

• Креатор на темата Креатор на темата Ana17
  • Време на започнување Време на започнување
Јас носам леќи, но ради потреба. Најпрво ме тераа да не ставам, туку само наочари или ништо, бидејќи не ми е многу голем диоптерот ама јас несакав наочари, а терет ми беше на окото без ништо да одам. И ставив безбојни, оние од 2400 3 пара што се, за 6 месеци. Имам кафеави очи, а сакам зелени, ама не одам на карта сега боја на очи да менувам, какви се такви се, мои си се, ако неможам јас да имам зелени очи, може детето мое (далечна иднина) ќе си има :)

Кои се најубави леќи колку сакаат нека коштаат ќе ги купам! кажувајте!
https://www.facebook.com/pages/Leki-vo-boja/477186189077364[DOUBLEPOST=1412507247][/DOUBLEPOST]За сите оние кои сакаат да купат леки во боја по најевтина цена сите информации можат да ги најдат на нашиот fb профил Leki vo Boja или на тел 078 40 52 51.
Вршиме директен увоз на најпозатиот USA бренд на леки Freshlook.Цената на еден пар е само 700 ден,а за останатите попусти и промоции инфо на fb страната.
Исто така стоиме на располагање за совети и прашања
;):)(y)!!![DOUBLEPOST=1412507437][/DOUBLEPOST]Cela Paleta!!!.jpg

Последно уредено:
Каде во Мк. може да се најдат леќи во боја, која цена се и дали се штетни? (да не вртам по страниве ако може некој да пише). Поточо сум заинтересиран за бели леќо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom