Лејди Гага ќелава?!

И ја ги ишишав јајцата.....

Ми се сере од овакви статии, и посебно од луѓе што пробуваат се да напраат за внимание, слава.....sick:

Многу добра е Лејди Гага.Да земиш бомба в џеб да и туриш!

Личи како да има СИДА или леукемија во најмала рака. Остај што е ќелава ама тоа џмдмџето шо го носи е исто ко од оние на поликлиника што ги носат пациентите.

Ко прво кој ја е*е.
Ко второ, зарем до толку не е очигледно дека е фејк? lrn2troll.jpg
Ко трето кој ја е*е.

хахахаах хејтери сите, само и љубоморите, ако е толку лесно да си славен што дркате по цел ден и седите на форумов ебате, да се јаде го*на само. Од луѓе како вас и се крева нејзе рејтингот.
и да не ме сфати некој погрешно јас воопшто не ја сакам гага ни ми се допаѓа нејзината музика.
многу ме иритираат вакви коментари

Сум чул дека била Влаинка или Еврејка. Тоа објаснува многу работи. Посебно името :p
Инаку, не ја слушам. Типкава сака да шокира, да биде видена и запаметена и и` успева. Му успева и на Боки.
Од оној момент кога ќе и стане досадно и ќе посака да биде нормална (а ако имаме среќа и пред тоа), сите ќе ја заборават.

Кога нема да можеш со способностите кои се потребни да ја освојуваш музичката публика, ќе (пробуваш да) ја освојуваш со нешто друго.

Напротив, ИМА способност да ја освои музичката публика со пеење.
За тоа како пее во живо, муабет да не праиме :)

Ја бива и за пеење и за настап и за се бе... Ама шо е чакната у глава - чакната е !

Сакаш да кажеш дека незнае да пее?
Е во тоа не сум баш сигурен.

Значи добра е, ама не е нешто посебно. Ја имаш ли чуено Мараја Кери? Гласот може 8 октави да и фати, колку локомотива во движење. И?
Радо децата што беа на Идол годинава ќе ги слушам повеќе него оваа. Мора со нешто да остане запаметена и ете и ја ексцентричноста. А дека и се јаки песниве абе едни јаки што да ти кажувам ама работа на вкус е тоа.

Значи добра е, ама не е нешто посебно. Ја имаш ли чуено Мараја Кери? Гласот може 8 октави да и фати, колку локомотива во движење. И?
Радо децата што беа на Идол годинава ќе ги слушам повеќе него оваа. Мора со нешто да остане запаметена и ете и ја ексцентричноста. А дека и се јаки песниве абе едни јаки што да ти кажувам ама работа на вкус е тоа.

Чим правиме споредба со други, споредија ја со Кети Пери, Грклана ова Ријана де и другите кој што "пеат" во живо :)

Искрено, ме боли стојко дали ќелава е дали е машко дали е жива или не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom