Легијата во Midnight - 26.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
Ми се спие, па сеа за сеа само флаерот.
И онака не него се пишува.
legijata.jpg

Прочитав уште пред една недела за оваа промоција и планирам да одам. Не дека нешто премногу слушам македонски рап, ама сепак зашто да не. Се наоѓаат интересни песни.

закон беше на Легијата... :)
а да прашам јас..да не има некој снимано коа маваа freestyle Пеше и РНС???

Ја го фатив крајот, тоа фристајловите, и беше онака само шо вриеше од 13-14 годишњаци у некој хај фазон кекекеке и прави рапери хохохо нафурани фаци у биги смол филм :pos: генгстас и слично.....абе комијне!
бтњ лош ден за империјата?? wtf? империја а? :pos2:
ајде се најдобро :)

Jas za zal bef.:tapp:

Eden drugar mi vika aj ke ideme da zeeme cd pa begame.:uvo:

I ja poso nemaf popametna rabota mu vikam aj dobro.

Idam tamu so da vidam ,deca deca deca.Abe tolku kopiljana na edno mesto neam videno u zivot.I site neso raperi na majka.Mu vikam ja na tipof aj zimaj cd i da begame a tipof ne be glup cekaj da vidam dali ke peat u zivo.Se ostajfme do 10 saat(Otidofme u 8 za da ne si zaebeme vecer) a ovie nemaa aber da izgasat cd-to i da fatat mikrofon.

Zaklucok.

Promocijata: Rano pocna mnogu deca imase i ne peea vo zivo jas dodeka bef tamu.

Cd-to: Nemam zborovi ocekuvav mnogu poveke od niv ,samo 2-3 pesni se dobri od celoto cd.

Jas za zal bef.:tapp:

Eden drugar mi vika aj ke ideme da zeeme cd pa begame.:uvo:

I ja poso nemaf popametna rabota mu vikam aj dobro.

Idam tamu so da vidam ,deca deca deca.Abe tolku kopiljana na edno mesto neam videno u zivot.I site neso raperi na majka.Mu vikam ja na tipof aj zimaj cd i da begame a tipof ne be glup cekaj da vidam dali ke peat u zivo.Se ostajfme do 10 saat(Otidofme u 8 za da ne si zaebeme vecer) a ovie nemaa aber da izgasat cd-to i da fatat mikrofon.

Zaklucok.

Promocijata: Rano pocna mnogu deca imase i ne peea vo zivo jas dodeka bef tamu.

Cd-to: Nemam zborovi ocekuvav mnogu poveke od niv ,samo 2-3 pesni se dobri od celoto cd.

у право си ептен рано почна пуно беше копиљаци ... а иначе имаше настап 4-5 песни мислам дека и плус фристајл пеше , рнс и кемп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom