Legend of the seeker

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Serjava e zakon. Napravena e nesto vo stilot Lord of the Rings i e pravena spored poznat serijal na knigi narecen The Sword of Thruth. Ima idinaeset knigi i edne prequel. Ja ima praveno istiot tim sto gi ima praveno Xena i Hercules.
Ako skate linkovi za da vidite za sto se raboti pisete. (ne znam dali e dozvoleno da se stavaat linkovi na forumot).

Sovet:
Ako sakata da simnete nekoja epizoda i da ne ja gledate online preporacuva da instalirate IDM (internet download manager). Programceto od ovie sajtovi ke vi simnuva so maksimalna brzina. Isto negoviot interfejs e mnogu efektiven, Nad sekoj video fajl vi se pojavuva zeleno linkce i koga ke kliknete na nego poznuva video fajlot da se simnuva.
Site video fajlovi se vo flesh i se okolu 100 mb sto moze da se simnat za neceli dve minuti.

Ako saka nekoj linkovi neka pise ke mu pratam ПП.

Serijata e na dobar pat da stane najuspeshna serija koga i da e dadena na Synducation. Zemeno deka Star Trek NG i Star Trek DS9 se davaa isto na sydycation kako i Hercules The Legendary Journeys and Xena The Warrior Princess ,a i Andromeda i Earth Final conflict ova ne e malo postignuvanje.

Serijava e odvratno govno. Poarno zemi citaj go serijalot "the sword of truth" na Terry Goodkind otoklku ova govno.

Serijava e odvratno govno. Poarno zemi citaj go serijalot "the sword of truth" na Terry Goodkind otoklku ova govno.

Sum go chital (barem do treta kniga) i i pokraj toa sto e razlicna serijata od knigata sepak smetam deka e mnogu dobra. Istoto go misli i samiot pisatel (ste e mnogu retko).

Fenomenalen treiler za serijata prezentiran od Lucy Lawess.

i eden od najaktuelnite treileri za serijata

legendoftheseeker_gal.jpg

legend-of-the-seeker-poster.jpg

Ја обновија за уште една сезона од 22 епизоди. Една од првите серии кои се обновени за наредната сезона.:tv::tv::tv::tv::tv:
Ќе има што да гледам и догодина.

Што е ова флејмоини за серијава мене баш ми се допаѓа
Сега Даркен Рал ќе излезе од подземЉето

prosecna serija so posecna gluma ..

Јас ја гледам, не е нешто посебно, ама па вреди да ја гледам, бар за мене.
Малце е шпанска серија со татковците и вујковците и тд, али јбг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom