Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Хмммм..... инцест?
Добро бре луѓе до толку ли си немаме грижи во денешницава?
До току ли се е пробано? До домашните ли дошло?
Сестрата, мајката, тетката ... ?

Значи лично јас немам проблеми со сексуалните експерименти на луѓето околу мене: би, садо, фемдом, геј итн, но инцестот би го одобрил евентуално у случај да се задњи двајца на планетава земја (јес да и тогаш не би можел).

Муабетот ми е дека ова е веќе класичен претеризам у стилу на Боки 13 и остало џубре.
Инцест .... Би го класифицирал дури и показниво од убиство на катаљарда луѓе со умисла.

Има полно луѓе на форумов што нивото на моралот им е премал или немаат воопшто морал.Не разбираат што е добро,а што е лошо... :confused:

Да има тема и за крадец,и тој ќе изнајдите начини како да го "оправдате".

Има полно луѓе на форумов што нивото на моралот им е премал или немаат воопшто морал.Не разбираат што е добро,а што е лошо... :confused:

Да има тема и за крадец,и тој ќе изнајдите начини како да го "оправдате".

Да отвориме тема: ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЈА НА ГРАБЕЖ, СИЛУВАЊЕ ПРИ ГРАБЕЖ И ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА БРАК МЕЃУ КРАДЕЦ И ГРАБЛИВЕЦ (арамиска зоофилија).

ќе најдат и за тоа оправдание, само првин до кај Ммилчин да тркнат.

Остави ја ти твојата фикција шта би било кад би било, кај барањето на умоболните никаде не се споменува кастрација.
А јас убаво објаснив во кои околности немам проблем со истото.
И со било што.
Се додека постапките на луѓето не повредуваат други луѓе и туѓи права, за мене е сосема во ред.
Дали со баба му ќе се плеска, со комшијата или ќе живеат групно, баш ми е гајле.
Се додека не наштетуваат никому.

А јас убаво објаснив во кои околности немам проблем со истото.
И со било што.
Се додека постапките на луѓето не повредуваат други луѓе и туѓи права, за мене е сосема во ред.
Дали со баба му ќе се плеска, со комшијата или ќе живеат групно, баш ми е гајле.
Се додека не наштетуваат никому.

Nastetuvaat. Ama pa sega me rmzi da povtoruvam zosto i kako.

Ако де, и мене товето. чекам само кога со синот (кога ќе го имаш и ако го имаш) ќе се клецнеш да напишеш како клеца. Или пак, ако не, ќе раскаѓеш како ќерка ти го прави тоа. Неолиберално е, Нели не е штета велиш. Пробај, па кажи им на неузнаените.

Ако де, и мене товето. чекам само кога со синот (кога ќе го имаш и ако го имаш) ќе се клецнеш да напишеш како клеца. Или пак, ако не, ќе раскаѓеш како ќерка ти го прави тоа. Неолиберално е, Нели не е штета велиш. Пробај, па кажи им на неузнаените.
Ич ти гајле да немаш за моите деца.
Пази ќерка ти со Албанец дома да не ти дојде забулена.........

Што им фали на албанците?
Имам прекрасни друагри албанци.
И да дојде, ако е човек, што ќе ми фали.
Со педер нема да ми дојде сигурно. А лезбеј нема да биде, нормална е, здрава, пупупу да ја сера т кокошките.

Што им фали на албанците?
Имам прекрасни друагри албанци.
И да дојде, ако е човек, што ќе ми фали.
Со педер нема да ми дојде сигурно. А лезбеј нема да биде, нормална е, здрава, пупупу да ја сера т кокошките.

Шо знајш.
Ништо не им фали на Албанците, али ќе ти менува вера.... или замисли, престане да ти оди по црква.
Или замисли излезе на протест да брани гејоњ а? Не дека е она, ами другар и е геј.... замисли.
Како што реков, ич да не ти е гајле за моето потомство.
Ти твоето глеј си го.

Шо знајш.
Ништо не им фали на Албанците, али ќе ти менува вера.... или замисли, престане да ти оди по црква.
Или замисли излезе на протест да брани гејоњ а? Не дека е она, ами другар и е геј.... замисли.
Како што реков, ич да не ти е гајле за моето потомство.
Ти твоето глеј си го.
Си го гледам.
не ми е за твоето.
Воспотана е и ќе остане таква. нема да оди да брани ѓејоњ права. Ќе си знае што е нормално, а шот не. Другар нема да има, ни другарка, од обратнине. Знам. Оти со правилно воспитување тоа нема да се случи.
вера ќе менува..ха.
Па еден е Бог. Различни се словата по кои се движиме кон него.
Инаку, имаат убави шамии.

А темата беше, инцест?

сега, бидејќи е нормална работа, а ти си возрасна, татко ти? Арно келца? Затоа немаш деца, дека заштита користите? да не бидат деформирани?

Не гледаш ли колку е дебилна темава и апологетизирањето на нешто кое ни ти не би го сторила ни насон, ни на јаве.

П.С. Се извинувам за конотациите, ама to prove a point ако не ти пречи

Си го гледам.
не ми е за твоето.
Воспотана е и ќе остане таква. нема да оди да брани ѓејоњ права. Ќе си знае што е нормално, а шот не. Другар нема да има, ни другарка, од обратнине. Знам. Оти со правилно воспитување тоа нема да се случи.
вера ќе менува..ха.
Па еден е Бог. Различни се словата по кои се движиме кон него.
Инаку, имаат убави шамии.

А темата беше, инцест?

сега, бидејќи е нормална работа, а ти си возрасна, татко ти? Арно келца? Затоа немаш деца, дека заштита користите? да не бидат деформирани?

Не гледаш ли колку е дебилна темава и апологетизирањето на нешто кое ни ти не би го сторила ни насон, ни на јаве.

П.С. Се извинувам за конотациите, ама to prove a point ако не ти пречи

Да, ми пречи.
Знаеш зашто?
Затоа што не морам да се согласувам со тебе, ама ќе го бранам твоето право на избор до крај.
Утре некој да дојде и да те малтретира ради твојата вера, ќе те бранам, и покрај тоа што НИКОГАШ нема да бидам јас верник.
Голема е разликата. Или сфати ја, или одјеби.

Да, ми пречи.
Знаеш зашто?
Затоа што не морам да се согласувам со тебе, ама ќе го бранам твоето право на избор до крај.
Утре некој да дојде и да те малтретира ради твојата вера, ќе те бранам, и покрај тоа што НИКОГАШ нема да бидам јас верник.
Голема е разликата. Или сфати ја, или одјеби.

не барам да се согласиш. твое право на мислење, ама прифати и туѓо.
Не мора да си вулгарна, јас никаде не те извулгаризирав со таков речник ;)
За верата не ме брани, никој не треба. Бог е со мене, чекори со мене, до мене е. Тој е мојата одбрана. Мојата сигурност, цврстина.
Но, како можеш да оправдаш инцест?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom