- Член од
- 22 февруари 2011
- Мислења
- 150
- Поени од реакции
- 106
Интересно. Зошто тогаш не ја суделе и ќерка му за инцест?И за инцест е суден. Другоно му е придај плус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересно. Зошто тогаш не ја суделе и ќерка му за инцест?И за инцест е суден. Другоно му е придај плус.
После инцестот што е следно што ќе се легализира??? Педофилијата, Некрофилијата, Силувањето???
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 01:03 ---
Ако инцестот треба да се легализира (според Данските Либерали) дали тоа значи дека треба да се ослободи од затвор Аустрискиот Монструм Јосиф Фрицл???
Прашај у Виена. 00443ФрицлИнтересно. Зошто тогаш не ја суделе и ќерка му за инцест?
Нема ја што да прашам. ти треба да прашаш, пошто ти тврдиш дека е у затвор ради инцест. Јас викам дека е осуден поради киднапирање, бесправно затворање, силување и убиство од негрижа.Прашај у Виена. 00443Фрицл
Фрицл ја силувал и држел во затвор својата ќерка со години. Затоа е и суден. Не е суден за инцест.
@Kopilj, za se navedeno, ne samo za incest.Нема ја што да прашам. ти треба да прашаш, пошто ти тврдиш дека е у затвор ради инцест. Јас викам дека е осуден поради киднапирање, бесправно затворање, силување и убиство од негрижа.
Инцестот не е основа за доживотен затвор. Ти викаш дека е.
Кој не е у право?
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 14:19 ---
Инцестот во Австрија се казнува со затвор во времетраење од 6 месеци до најмногу 3 години зависно од условите и возраста на учесниците.
Извор.
Како тоа Фрицл го осудиле на доживотен затвор за инцест?
Инцестот е тука најмалата ставка. Доживотниот затвор го доби поради тоа што е монструм кој силувал, држел во заточеништво, не дозволувал лекување, дозволил да се деси смрт на дете, која смрт можел да ја попречи...@Kopilj, za se navedeno, ne samo za incest.
Те боли главата, а?
Инцестот е тука најмалата ставка. Доживотниот затвор го доби поради тоа што е монструм кој силувал, држел во заточеништво, не дозволувал лекување, дозволил да се деси смрт на дете, која смрт можел да ја попречи...
Важно е луѓето да разберат што е што. За инцестот би добил најмногу 3 (три) години.
Не туку вадете неинформирани заклучоци.
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 14:24 ---
Те боли главата, а?
Земи проучи првин пред да се масираш у јавност. Покорисно е така, ем не испаѓаш смешен.
Не викам дека е ОК. Викам дека за инцест во Австрија не се добива доживотен затвор како што ти се обидуваш да прикажеш.Znaci za tebe e OK da ebes kjerka ama nikako u podrum da ja drzis dur ja ebes...bravo be.
Да, ме боли главата од такви ко тебе.Те боли главата, а?
Земи проучи првин пред да се масираш у јавност. Покорисно е така, ем не испаѓаш смешен.
Точно така - меѓу другото.Да, ме боли главата од такви ко тебе.
Фрицл мегу другото е осуден и за инцест.
Се гледа колку си аргументативен и елоквентен.
Точно така - меѓу другото.
Доживотниот затвор му е пресуден заради другото, а не заради инцестот. За инцест можел да добие најмногу 3 (три) години.
Доста мешате лончиња.
Тебе главата те боли дека не разбираш некои работи, па те збунуваат. Јас немам никаква врска со твојата главоболка.
Епа што мешаш лончиња и ѕвончиња и велиш дека не е суден за инцест? Ко да е тоа нормално, а само останатото казниво и болно.Фрицл јасилувал и држел во затвор својата ќерка со години. Затоа е и суден. Не е суден за инцест.