Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
После инцестот што е следно што ќе се легализира??? Педофилијата, Некрофилијата, Силувањето???
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 01:03 ---
Ако инцестот треба да се легализира (според Данските Либерали) дали тоа значи дека треба да се ослободи од затвор Аустрискиот Монструм Јосиф Фрицл???

Инцест (како избор на двајцата партнери) неможеш да го споредиш со овие работи. Двајцата доброволно ако го прават, нема зошто да се крева галама околу тоа. Никој никого не повредува, злоупотребува или на некое трето лице да му нанесува било каква штета со ова. Ако двајцата парнери на своја воља се заедно, и бараат право на брак секој аргумент против тоа би бил субјективен и од свои лични вредности изнесен. А немаме право да ги мешаме личните вредноси за вакви општествени работи

Прашај у Виена. 00443Фрицл
Нема ја што да прашам. ти треба да прашаш, пошто ти тврдиш дека е у затвор ради инцест. Јас викам дека е осуден поради киднапирање, бесправно затворање, силување и убиство од негрижа.

Инцестот не е основа за доживотен затвор. Ти викаш дека е.

Кој не е у право?
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 14:19 ---
Инцестот во Австрија се казнува со затвор во времетраење од 6 месеци до најмногу 3 години зависно од условите и возраста на учесниците.

Извор.

Како тоа Фрицл го осудиле на доживотен затвор за инцест?

Нема ја што да прашам. ти треба да прашаш, пошто ти тврдиш дека е у затвор ради инцест. Јас викам дека е осуден поради киднапирање, бесправно затворање, силување и убиство од негрижа.

Инцестот не е основа за доживотен затвор. Ти викаш дека е.

Кој не е у право?
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 14:19 ---
Инцестот во Австрија се казнува со затвор во времетраење од 6 месеци до најмногу 3 години зависно од условите и возраста на учесниците.

Извор.

Како тоа Фрицл го осудиле на доживотен затвор за инцест?
@Kopilj, za se navedeno, ne samo za incest.

@Kopilj, za se navedeno, ne samo za incest.
Инцестот е тука најмалата ставка. Доживотниот затвор го доби поради тоа што е монструм кој силувал, држел во заточеништво, не дозволувал лекување, дозволил да се деси смрт на дете, која смрт можел да ја попречи...

Важно е луѓето да разберат што е што. За инцестот би добил најмногу 3 (три) години.

Не туку вадете неинформирани заклучоци.
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 14:24 ---
Те боли главата, а?

Земи проучи првин пред да се масираш у јавност. Покорисно е така, ем не испаѓаш смешен.

Инцестот е тука најмалата ставка. Доживотниот затвор го доби поради тоа што е монструм кој силувал, држел во заточеништво, не дозволувал лекување, дозволил да се деси смрт на дете, која смрт можел да ја попречи...

Важно е луѓето да разберат што е што. За инцестот би добил најмногу 3 (три) години.

Не туку вадете неинформирани заклучоци.
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 14:24 ---

Те боли главата, а?

Земи проучи првин пред да се масираш у јавност. Покорисно е така, ем не испаѓаш смешен.

Znaci za tebe e OK da ebes kjerka ama nikako u podrum da ja drzis dur ja ebes...bravo be.

Znaci za tebe e OK da ebes kjerka ama nikako u podrum da ja drzis dur ja ebes...bravo be.
Не викам дека е ОК. Викам дека за инцест во Австрија не се добива доживотен затвор како што ти се обидуваш да прикажеш.

Те боли главата, а?

Да, ме боли главата од такви ко тебе.
Фрицл мегу другото е осуден и за инцест.

Да, ме боли главата од такви ко тебе.
Фрицл мегу другото е осуден и за инцест.
Точно така - меѓу другото.

Доживотниот затвор му е пресуден заради другото, а не заради инцестот. За инцест можел да добие најмногу 3 (три) години.

Доста мешате лончиња.

Тебе главата те боли дека не разбираш некои работи, па те збунуваат. Јас немам никаква врска со твојата главоболка.

Точно така - меѓу другото.

Доживотниот затвор му е пресуден заради другото, а не заради инцестот. За инцест можел да добие најмногу 3 (три) години.

Доста мешате лончиња.

Тебе главата те боли дека не разбираш некои работи, па те збунуваат. Јас немам никаква врска со твојата главоболка.
Фрицл јасилувал и држел во затвор својата ќерка со години. Затоа е и суден. Не е суден за инцест.
Епа што мешаш лончиња и ѕвончиња и велиш дека не е суден за инцест? Ко да е тоа нормално, а само останатото казниво и болно. :facepalm:

Реторичко е, не одговарај, сигурно нема да биде нешто паметно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom