Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Ама Ова е многу лицемерно бидејќи истите тие што го оправдуваат нападот на Израел врз Либан поради терористите, нас ни забрануваа да ги елиминираме терористите во нашата држава.Ѕвер напиша:Иако не ги поднесувам евреите, сепак секоја чест што ги ебаваат тоа мусламнчиштата таму.Не знам како може да ги жалите арапите, муџахедините и остала багра во тој регион, кога истите тие ги помагаа Бошњаците во војната во Југославија и истите тие педери што го гранатираат Израел, лично им помагаа на УЧК и го водеа масакрот кај Вејце, каде што брутално беа заклани 8 македонски војници.И после они биле невини што то ја знам.Напред Израел уништи све муслиманско и арапско!Затоа што доколку падне Израел, паѓа и Европа.
Тоа е неправда. Така да ова твое оправдување не е во ред, бидејќи Израелците искрено ги заболе к*р што се случува на балканот, нив им е битно кај нив што се случува тука така да знеш бидејќи сите знаеме дека тие се по природа скржави.

Ali koga ti znae mucunata da zbora za albancite,prvo razberi deka ona sto albancite go pravea i seuste go pravat vo Makedonija e 0 vo sporedba so ona sto evrejchinjata go pravele vo Germanija (1914-1945) i sto go pravat na celiot svet. Ne sum nikakov "anti-semit" nito pak pro-muslimansko ili pro-arapsko nastroena,no redno e da bideme ipravedni i kon samite sebe i kon svetot vo koj ziveeme. Ne kazav nito ednas deka muslimanite ili arapite ili kako li uste ne gi narekovte,teroristimfanatist, se vo pravo,no kako toa sekogas na Izrael mu se ubivaat civili,vojnici i sto li uste ne. "Teska sudbina" ima toj narod,nema sto! Mnogu e chudno,me razbiras li,toj narod od pamti vek e proteruvan,progonuvan,ubivan,unistuvan. Ili e toa edna golema izmislica sto tie samite si ja reziraat, ili e toa navistina sudbina i odmazda (sam pomisli si zosto!) Nema vekje da komentiram,zasto ocigledno imam rabota so krajno neobjektivni i neinformirani osobi.