Леб, домат и сирење

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
хахахахахаха за сега е касно, кој ќе го симнува лепчето, саламчето и сиренцето од салцево после? :ROFLMAO: Можеби утре (y)

Ајде нека биде и за утре :D ама важно ке биде, нема да останам гладна....:D

Како сум си каснал прееска-за мерак.
Најјака комбинација е ова! Ммм....

Прекрасна комбинација! А и ептен вкусно за јадење. :D

Замислете ситуација, пешачиш по Галичица цел факин ден и онака преморен си седнуваш на врвот, поглед на двете езера, изморен и гладен до смрт.Си вадиш од ранецот лепче, патлиџанче и сирење и сол.Подобро јадење во животов мој не сум јадел, NEVER EVER! :)

a na lebcheto machkash jetrena pashteta .,., e toa e veke koma:coffee:

Јас овде и една печена пиперка би додал...секс.

одиш на нива, работиш до пладне и после седнуваш под некоја топола на сенка и земаш да јадеш леб, френка и сирне... нема ништо покефско од тва... тф тф тф тф...

Ова ме потсеќа на моето детство,а едно од нештата што не можам да ги заборавам е токму ова: седнати на дрвени гајби под јаболкница и јадеме лепче доматче и сиренце.....мммммммммммммм и сега ми се пријаде,ама тука немам јаболкници:((

Супер е комбинацијава, сум се утепувал од јадење ко дете. Но и зелени чушки пунети со сиренце (по можност биено) ми го праат меракот. Па уште ако чушката малку подлутува..уфф оргазам! :love:

Класичен мерачки доручек што го практикувам редовно. Само лепчињата ги потпекувам на тостер и ги мачкам со маргарин.

Оваа комбинација ептен често ми е вечера во лето и ја обожавам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom