League of Legends

И ја неможам да играм Дота2 и да сакам пример, затоа што еднаш пробав и има -10 фпс. А ЛоЛ на very low лета.
А за тоа дека една места е секоја сезона, горе-долу се согласувам. Баш сега за Worlds гледам се едни исти пикови се вртат у голем дел од претходни Worlds.
Најдобра сезона беше 3, кога беше assassins мета, е тогаш ЛоЛ беше најинтересна за гледање и играње, оттогаш навака е у слободен пад кога се работи за квалитет и разновидност на мета. А да не зборам колку досадни snooze fest партии има за гледање цела сезона па и на Worlds еве кај што фармаат до 30 минути.
Ама каков маркетинг сектор имаат ЛоЛ, стим и Дота2 заедно да ги собереш немаат :D

Хаха да да, иначе тоа и јас се согласувам, маркетинг тимот им ја врши целата работа на Riot.

Иначе, јас не гледам Worlds, пуштив пред неколку дена мислам дека беше, изгледа групи беа тоа, не знам ни кои тимови беа, кога што да видам... скорот беше 0-2 во 27 минута... :pos: :pos: :pos: Јас не гледам тука нешто интересно, и зашто некој би гледал фарм-фест или па ако сака да заспие, тогаш би ги гледал партиите :D

U8lQ0bU.jpg

Мислам WTF... зашто некој би сакал да гледа вакво нешто :facepalm:

Иначе @HoT IcE , ќе ти дадам баш пример за маркетингот :D Еве на Worlds сега, каде и да погледнеш секаде пишува Riot Games. Ако си гледал некојпат The International, тоа е годишниот турнамент на Дота 2, дали си видел некаде да пишува Valve или Steam? :D

Valve не сакаат да се рекламираат себе и нема потреба за такво нешто, затоа што на такво место, на ваков голем турнамент на spotlight се и ТРЕБА да бидат про играчите, а не компанијата која ја произвела играта. :D

А не знам што имате проблем со тоа што не можете да ја играте Дота 2, не е којзнае колку захтевна, ама добро зависи што компјутерите имате :D + и сега се игра на нов клиент и на нов енџин (Source 2) на Reborn кој што е повеќе оптимизиран него претходниот стар клиент кој работеше на Source 1. :D Не знам колку сте запознаени со Dota 2 Reborn, ама ако читнете малце што све нуди овој клиент, сигурно ќе се привлече да играте :D

Баталете Worlds, за 3 часа почнува MLG World Finals во Дота 2. :vozbud: :icon_mrgr:

Последно уредено:
@Fastforza
Јас Дота кецот го играв, не играв многу затоа што повеќе сум за ФПС игри, ама ја сфаќав играта и не бев нуб. А Дота 2 не сум ја играл, мислам играв неколку пати со и ги изгазив и некако не ми беше интересно пошто немам со кој да играм. А сега сум у план да зимам нов компјутер ама сепак неверувам дека ќе ја инсталирам Дота 2 затоа што нејќам пак да се заразам со ваква игра, поубаво ми е single player RPG, FPS, whatever.

лол ми лета на медиум , дота2 на лоу одвај иде , а и нејкам сеа коцки пиксели да глеам :D

иначе ворлдс само заради Фејкер глеам , и сеа почнуваат, ај позз

А за тоа дека една места е секоја сезона, горе-долу се согласувам. Баш сега за Worlds гледам се едни исти пикови се вртат у голем дел од претходни Worlds.Најдобра сезона беше 3, кога беше assassins мета, е тогаш ЛоЛ беше најинтересна за гледање и играње, оттогаш навака е у слободен пад кога се работи за квалитет и разновидност на мета. А да не зборам колку досадни snooze fest партии има за гледање цела сезона па и на Worlds еве кај што фармаат до 30 минути.

Баш е спротивно оваа година највеќе различни пикови има вчера Origen so FW кога играа баш ова го збореа коментаторите кога ја одбраа caitlyn 70 различен champ овоа светско.До крај има уште време мислам дека ке изненадат со некои пикови.
Патема мене ми е многу поинтересно да гледам како играат и дота и лол неголи да играм.
Патема да не знаете каде можам да го продадам lol акаунтот некако,немам време за играње толку и башка ми треба некоја пара ( може и за некој хардвер да го трајдам ко на пример едно canndy) .Плат 5 е моментално нема скинови (chogath gentleman, veigar white mage и остали фрее шо беа ) неам даено денар за играта ги има скоро сите херои малку ми фалат 10-15 така нешо.Дали е океу цена 700 денари ? Или дајте некој предлог негде на нет да го шитнам.

Баш е спротивно оваа година највеќе различни пикови има вчера Origen so FW кога играа баш ова го збореа коментаторите кога ја одбраа caitlyn 70 различен champ овоа светско.До крај има уште време мислам дека ке изненадат со некои пикови.
Патема мене ми е многу поинтересно да гледам како играат и дота и лол неголи да играм.
Патема да не знаете каде можам да го продадам lol акаунтот некако,немам време за играње толку и башка ми треба некоја пара ( може и за некој хардвер да го трајдам ко на пример едно canndy) .Плат 5 е моментално нема скинови (chogath gentleman, veigar white mage и остали фрее шо беа ) неам даено денар за играта ги има скоро сите херои малку ми фалат 10-15 така нешо.Дали е океу цена 700 денари ? Или дајте некој предлог негде на нет да го шитнам.
Не вреди тој акаунт 700 денари. Не ти се исплаќа да го продаваш.

Ај бе пишете акаунти на ЛОЛ, па да се собереме 5 души, па да нема нубови во тим :LOL: Вие може и се снаете меѓу вас, ама јас никој не знам...

Моето е Chorbikj...

Абе коа играте ADC обично колку minions фармате да речеме за 20 минути?

Пошто гледав вака во споредба со други и читав на нет, оптимално е над 200 за 20 минути. Јас почнав да правам 150 во 20, што мислам дека е топ, па затоа прашав да видам споредбено дали сум добар или иам уште леб за јадење :D

Пошто гледав вака во споредба со други и читав на нет, оптимално е над 200 за 20 минути. Јас почнав да правам 150 во 20, што мислам дека е топ, па затоа прашав да видам споредбено дали сум добар или иам уште леб за јадење :D
Знаеш рекордот колку е во официјални/про натпревари? - Фроген има 300 фарма во триесет минути, или просечно 200 за дваесет или 100 за десет би дошло. Така да 150 за 20 минути е топ ако не си професионален играч. :D

Ја у просек имам 120 на линија у 15 минута што е одлично за мене со оглед на тоа дека играм апла агресивно и користам секоја прилика да поукам/трејдам или што и да е.

Знаеш рекордот колку е во официјални/про натпревари? - Фроген има 300 фарма во триесет минути, или просечно 200 за дваесет или 100 за десет би дошло. Така да 150 за 20 минути е топ ако не си професионален играч. :D
Не иде баш пропорционално ова, пошто ако има 300 у 30 ќе има повеќе од 200 у 20, а и многу повеќе од 100 у 10. Пошто ти текнува, minions не се појавуваат од старт туку за минута или колку беше таму, а плус како што левелираш појаки items има и побрзо иде фармањето. Од натпревариве што ги глеав, обично имаа 250 за 20 минути, такада ваљда тоа е просекот за тие што се про. Такада задоволен сум со 150 за не-про :D

не е рекордот 300CS за 30 мин

иначе и ова е стар рекорд, лани мислам дека е и овој е срушен , еден мидлејнер од азија со картус имаше 300 CS околу 21 минута или помалку не ми текнува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom