League of Legends

E neznam zaso ama BAS od teemo nikad nemam gubeno :cautious: Duri i se nadevam deka ke go zemat nego protiv mene koa igram ranked xD . Rabotata e u toa so ja go igram garen tank-da ok e toa , AMA runovite mi se 20% Crit chance:pos:

I toa so vikas, se e radi pari. Samo sto zavrsiv partija so Rumble na top, i koa si vo danger zone so Q topis bukvalno, mnogu e bafnat, ama lesno e da go counter i da go utepas. Mislam deka Rene ke go zgazi pak, najzivotno heroj na top em omentalno.
ryze top >> rene top

Почнав пред некое време да играм league of legends кога ќе стиснам play еве што ми се појавува,стиснам repaid ја реинсалирав не помага ништо да не знае некој до што е проблемот
YhFZidJ.jpg
04evAmd.jpg

E neznam zaso ama BAS od teemo nikad nemam gubeno :cautious: Duri i se nadevam deka ke go zemat nego protiv mene koa igram ranked xD . Rabotata e u toa so ja go igram garen tank-da ok e toa , AMA runovite mi se 20% Crit chance:pos:

Играш против нобови, теемо го мети на гарен без никаков проблем

Играш против нобови, теемо го мети на гарен без никаков проблем
И теемо и гарен ви се тиња пикови. Немаат скоро никаква улога во тим фајт. Од друга страна топ лејнери како Шивана/ Ренектон/ Мундо/ Ризе си дробат кога ќе почнат да се дешаваат 5в5 фајтови.

http://www.youtube.com/watch?v=KM_vRpvhqxs&list=UUWIfnDrWU_Cvc1a8qZribhA

Кога сме веќе кај Ризето еве ново видео, дајмонд 1 кореа со една лекција како се игра херојот. Малце е подолго ама според коментарите многу го фалат и сега би требало да искочи и за АДЦ ваков гајд.

Lele toj ryze kolku e "pain in the butt" ako to dojde botom ko Supp -_-
A dadoa release date za Braum? Poso pred nekoj den go barav na Youtube ama nema niso specificno iskoceno za nego :)

A dadoa release date za Braum? Poso pred nekoj den go barav na Youtube ama nema niso specificno iskoceno za nego :)
Ima eden ton videa od PBE na youtube nz kaj si gleal :D

i ryze support e uzas - leona i thresn >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ryze
ima eden ton podobri pikovi za botom od ryze

"pred nekoj den" - koa iskoci to videoto za trials of a poro ili kako i da se vikase :rolleyes: togas barav za nego nemase , ama sea ke se iznagleam PBE, i da dade gospod da ima nekoj epick bug na nego , koso bese so poppy i baronot , heimer i minions, skarner i blits so cleanse :pos: toa mi bea naj PRICELESS momenti vo lol :D

:( toa e , iskocija novi heroi so mobility, so trista trakatanci i gluposti , i toa e , povekjeto mid champs so bea koa iskocija novite propadnaa vo voda. samo kata uste se igra na mid od starana bagra :D
Mu teknuva na nekoj vremeto koa se igrase ashe mid? :vozbud:

Затоа ја играш Вејн и не те боли курот :)

Затоа ја играш Вејн и не те боли курот :)

hahahaha nenene xD
so drugarce igrame u kombo sekad, on adc ja supp , on jungle ja top :D
i iskreno graves i blits se fking op kombo , isto i so sona e dobar , poso toa pasivnite koa ke im se kombiniraat... toj armor i mr so go ima gravesot :D
WELCOM TO MADA RASHA :D baska i on igra so mafia graves xD

Кој ви се овие пикови и комбинации бе другари. Вејн е многу тежок за играње прва работа, а втора работа многу е тешко да бидеш ако ништо друго со добар фарм на 2в2 лејн. Мал рејнџ и нема многу спелови за трејдање, добар адц ќе те зона на лејнот цело време.
Грејвс и блиц исто така не е добро комбо оваа сезона. Од адц највеќе би требало да се игра Луциан и Каит, до негде и Џинксот е солиден. Од супорти Трешот и Леоната се може број 1, заедно со Моргана која е страшен каунтер на Леоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom