League of Legends

Epa poshto ne proveril ubavo. Od 2ra sezona ja igram igrava. Posledno vreme ne brv aktiven pa posledna sezona ostanav bronze. Inace iskustvoto e najvaznoto vo sekoja rabota :) pozz.

Epa poshto ne proveril ubavo. Od 2ra sezona ja igram igrava. Posledno vreme ne brv aktiven pa posledna sezona ostanav bronze. Inace iskustvoto e najvaznoto vo sekoja rabota :) pozz.
Ја како играч на дота 2 и тоа со многу висок ранк почнав да ја играм лол пред две години ја за две години стигнав до ранк платина и тоа од играње само 2 год,ако ја играв играва од 2010/2011 мислем дека до сега ке бев барем мастер или грандмастер

1624639736469.png

Ladder Rank 50,985 (1.6186% of top)

Овојпат у јуни го фатив, да не се тресам цела сезона :D

Идеме накај мастер полека, време е да се пројде и diamond срањево.

Последно уредено:
Ајде па следно EUW :D

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Ако EUW ти е Diamond тогаш на EUNE ке можеш да тераш до мастер или грандмастер

Врска нема. Разликата е многу минимална, бидеќи исто така и на ЕУНЕ се многу добри. Ако имаш стигнато high elo EUNE нема да ти биде проблем да стигнеш и на EUW. Тухх, да имав некоја конфигурација да би можел да стримам, фиксно на NA се префрлував and easy money $$$

Па не знам, на двата имам акаунт и на EUNE сите три пати мнг полесно фатив Diamond, и тоа со херои шо не ги играм мнг. За тоа ми е тој акаунт уствари, да вежбам поише.

Е сеа, прашање е колку се различни Diamond играчите. Би требало да е полесно, пошто дупло помалце играат. На EUW се 3 милиони, на EUNE 1.6, па ваљда логиката вика дека чим имаш помалце играчи да надминеш, би требало да е полесно.

Врска нема. Разликата е многу минимална, бидеќи исто така и на ЕУНЕ се многу добри. Ако имаш стигнато high elo EUNE нема да ти биде проблем да стигнеш и на EUW. Тухх, да имав некоја конфигурација да би можел да стримам, фиксно на NA се префрлував and easy money $$$
Немој молим те врска нема воа, Euw ти е каде каде подобар сервер,мој другари се мастер на Euw, а Chalenger на еуне разликата мегу двата сервери е огромна еуне може да парира со NA

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Автоматски споено мислење:

Па не знам, на двата имам акаунт и на EUNE сите три пати мнг полесно фатив Diamond, и тоа со херои шо не ги играм мнг. За тоа ми е тој акаунт уствари, да вежбам поише.

Е сеа, прашање е колку се различни Diamond играчите. Би требало да е полесно, пошто дупло помалце играат. На EUW се 3 милиони, на EUNE 1.6, па ваљда логиката вика дека чим имаш помалце играчи да надминеш, би требало да е полесно.

Со една девизија се плус да речеме Eune Diamond , Platina на EUW, механички се многу подобри на EUW

Последно уредено:
Некој да продава акаунт на EUNE?
Не е битно кое ело, што повеќе херои отклучено да има, подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom