dantemkd
demon hunter
Од коњ на магаре идеш.Браќа и сестри, идам на СТ и ко му ј.бе матер.
Имаш 3 опции ако купуваш ТВ Сони, Самсунг и ЛЏ останатото е се класи испод.
Од каде го купи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од коњ на магаре идеш.Браќа и сестри, идам на СТ и ко му ј.бе матер.
Од каде го купи?
Затоа LG, SAMSUNG, SONY, све тоа у отпад, полека ќе ги снема.
Сетек знае да шитка репарирани апарати зато ги избегавам кога и како можам.Од Сетек, ама од каде и да купам со белава техника секаде е мачка во вреќа. Затоа идам на најевтина варијанта, а ич не ми е гајле дали има surround, дали е олед, кулед или гзлед, важно е да ми дава слика, јутуб за децата и усб да чита за цртани да гледаат. Од познаници и двајца пријатели веќе е лично потврдено дека оваа гз кинеска технологија и не е така за потценување со факт дека ги имаат, секој над 7 години во просек, кој помал, кој поголем, смарт или не. Нема потреба никој да верува, но тоа што го гледам јас лично си верувам (за SAMSUNG друг веруваше за мене и на непроверено). HUAWEI i XIAOMI во мобилната технологија веќе се афирмирани. Затоа LG, SAMSUNG, SONY, све тоа у отпад, полека ќе ги снема. Имам LG клима, дува ладно на топло, и ладно на ладно, фреон има, компресорот DAIKIN Јапонски божем, тропа како мачка по канти, купен од НЕПТУН, не сакаат да ја заменат. SAMSUNG, LG, SONY(уште се држат, ама при крај се и неконкурентни со цени) и останати западни веќе неможат да се справат со конкуренцијата од Турција и Кина за жал или не.
Не се шиткаат репарирани, туку фалични. Затоа овие СТ се веќе крадена технологија која ја почитувам, свежи производи од Кина со крадена технологија потенцирам, подразмислете за тоа. А воедно тука и нема дилема, не се стари, туку нови делови.Сетек знае да шитка репарирани апарати зато ги избегавам кога и како можам.
Случајно погодено од тоа време уште имаше квалитет од тие брендови, сега се се помалку квалитетни.Од 2011 сум на Сони и Самсунг нигогаш не ме разочарале.
Гаранцијата е 5 години, нема да го заменат бидејќи е скршен. Винер и тие се штитат од такви работи, ги разбирам. За СТ, да, мојот пријател го замени заради мртов пиксел без проблем.За гаранција прашуваше ли у сетек што ти кажаа?
Знаат да зашамутат муштерии само да се откажеш.
imam tcl i lg ista godina modeli, tcl e klasa za lg, nikae vise nisto lg ne bi kupilОд коњ на магаре идеш.
Имаш 3 опции ако купуваш ТВ Сони, Самсунг и ЛЏ останатото е се класи испод.
Од каде го купи?
Сеуште е во исправа состојба го даов на родителите. Јас зедов кулед Самсунг презадоволен сум скоро година го користам.Случајно погодено од тоа време уште имаше квалитет од тие брендови, сега се се помалку квалитетни.
Ги фалат tcl и Hisense али каснат у технологија најдобар тв од Samsung,lg и Sony е многу напред за разлика од tcl и Hisense, али и цената е доста поголема.imam tcl i lg ista godina modeli, tcl e klasa za lg, nikae vise nisto lg ne bi kupil
Ги фалат tcl и Hisense али каснат у технологија најдобар тв од Samsung,lg и Sony е многу напред за разлика од tcl и Hisense, али и цената е доста поголема.
Инаку моделот е побитен од годината.
ПС подобрите модели на tcl и Hisense тешко да ги најдеш тука.
Еден другар зеде СТ (бараше ефтин тв) пред 2 години и уште го користи т.е до сега немал проблем (гледање вести, серии и слично).Види факт е дека Тизен(смарт системот на Самсунг) е најслаб од цела нивна конкуренција. Мојов 40 инчен го иам веќе 6 години, и од сам старт има delay,поткочува и слично, али се помирив со тој факт ради тоа што е смарт тв и освен јутјуб за што ќе ми е, еве го тера уште.
Фан фект, го чепкам новиов Самсунг BU8000 серија, исто.. пак тој delay постои, за разлика webOS(LG) кај што им лета софтверот години години.
Ама бато СТ не би земал гага да ми го дадат, ќе идам боље у подрум вадам ЦРТ-то.
За тоа е добар СТ што си земал тцл?е да многу напредна модерна технологија е потребна за да гледам спорт и јутуб на телевизор, незнам како ке се справам со ова искрено... ништо ке идам сега за странство да земам подобар модел...
лг прво нека научат софртвер да направат што не е спор.
Проблем ие и на сони оперативниот систем.Види факт е дека Тизен(смарт системот на Самсунг) е најслаб од цела нивна конкуренција. Мојов 40 инчен го иам веќе 6 години, и од сам старт има delay,поткочува и слично, али се помирив со тој факт ради тоа што е смарт тв и освен јутјуб за што ќе ми е, еве го тера уште.
Фан фект, го чепкам новиов Самсунг BU8000 серија, исто.. пак тој delay постои, за разлика webOS(LG) кај што им лета софтверот години години.
Ама бато СТ не би земал гага да ми го дадат, ќе идам боље у подрум вадам ЦРТ-то.
За тоа е добар СТ што си земал тцл?
ПС кажи ти дека пари не ти се даваат не ругај безврска.![]()
Хмм кој модел на сони го имаш конкретноПроблем ие и на сони оперативниот систем.
Али не палам јутуб на тв затоа и не ми смета најверојатно претежно за гејминг го користам.
a што кабелска користиш чим менуваш канали преку даљинското на телевизорот ?Еден другар зеде СТ (бараше ефтин тв) пред 2 години и уште го користи т.е до сега немал проблем (гледање вести, серии и слично).
Јас имам Сони од 2015 год и си тера уште маана ми е спорото префрлање од канал до канал
оригиналното далинско со Тв-то што дојде, неам ресивер само к-модул (и без него споро е). Така си беше од почеток и на резензии истото го пишешеa што кабелска користиш чим менуваш канали преку даљинското на телевизорот ?
Обично преку ресивер иде менувањето , освен К-модул ако користиш од некој оператор , е тогаш менувањето ти е споро ради него , а не ради телевизорот .
Sent from my 2201116SG using Tapatalk