Од Сетек, ама од каде и да купам со белава техника секаде е мачка во вреќа. Затоа идам на најевтина варијанта, а ич не ми е гајле дали има surround, дали е олед, кулед или гзлед, важно е да ми дава слика, јутуб за децата и усб да чита за цртани да гледаат. Од познаници и двајца пријатели веќе е лично потврдено дека оваа гз кинеска технологија и не е така за потценување со факт дека ги имаат, секој над 7 години во просек, кој помал, кој поголем, смарт или не. Нема потреба никој да верува, но тоа што го гледам јас лично си верувам (за SAMSUNG друг веруваше за мене и на непроверено). HUAWEI i XIAOMI во мобилната технологија веќе се афирмирани. Затоа LG, SAMSUNG, SONY, све тоа у отпад, полека ќе ги снема. Имам LG клима, дува ладно на топло, и ладно на ладно, фреон има, компресорот DAIKIN Јапонски божем, тропа како мачка по канти, купен од НЕПТУН, не сакаат да ја заменат. SAMSUNG, LG, SONY(уште се држат, ама при крај се и неконкурентни со цени) и останати западни веќе неможат да се справат со конкуренцијата од Турција и Кина за жал или не.