http://www.samsung.com/us/televisio...vs/49--class-m5300-full-hd-tv-un49m5300afxza/
Nekoj dali znae ovoj model dali moze da se najde kaj nas ili vo sosedstvoto?
Nekoj dali znae ovoj model dali moze da se najde kaj nas ili vo sosedstvoto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види некако во опции на телевизорот најди квалитет/јачина на сигналот.Дечки, ај совет...
Пред еден месец зедов Sony KD55XD7005BAEP од Галерија (Пан Европа), презадоволен сум од телевизорот, инсталирав Kodi и Exodus, се препородив. Имам проблем со дигиталните канали, после неколку минути гледање почнуваат да сецкаат, некогаш само сликата а некогаш звукот... доколку имам пуштено превод на канлот, и преводот не излегува во моментите на сецкањето. Се сомневам дека е нешто со сигналот, но реков да се консултирам пред да се јавувам во Телекабел. Со интернетот и со аналогните канали немам проблем. Чаре? Или да се јавувам во Телекабел?
Не чепкај ништо,јави се до телекабел ке дојдат ке средат.И кај мене беше вака,ги сменија сите кабли и до сега е се во ред..Така да до кабелската ти е.Дечки, ај совет...
Пред еден месец зедов Sony KD55XD7005BAEP од Галерија (Пан Европа), презадоволен сум од телевизорот, инсталирав Kodi и Exodus, се препородив. Имам проблем со дигиталните канали, после неколку минути гледање почнуваат да сецкаат, некогаш само сликата а некогаш звукот... доколку имам пуштено превод на канлот, и преводот не излегува во моментите на сецкањето. Се сомневам дека е нешто со сигналот, но реков да се консултирам пред да се јавувам во Телекабел. Со интернетот и со аналогните канали немам проблем. Чаре? Или да се јавувам во Телекабел?
ako e vo garanten rok, odnesi go na servis i NE KAZUVAJ DEKA GROM UDRILO. Ednistavno kazi deka se rasipal.Здраво дечки ако може малце помош.
Вчера гром ми го изгори телевизорот,е сега ме интересира дали важи гаранцијата и за изгорен телевизор.
U garanciite obicno pisuva deka garanacijata ne vazi u slucaj na visha sila, a toa podrazumeva i grom. Nosi go i kazi samo kao sho si rabotese i odednska prestana da rabote i takaЗдраво дечки ако може малце помош.
Вчера гром ми го изгори телевизорот,е сега ме интересира дали важи гаранцијата и за изгорен телевизор.
I vikas so vakov produzen nema sansi da mu se dese neso na televizoro ili kompjutero, a?Затоа јас си купувам кабел за ваков случај
http://www.loging.mk/476/178278/0/ShowProduct/Prodolzen_kabel
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
а кабелот од кабловската?
треба да се вади од телевизорот кога грми
Здраво дечки ако може малце помош.