dantemkd
demon hunter
После LG,Sony и , Samsung, tcl имаат најдобра слика. Нема да погрешиш, еве и sony има го препиша производството на tcl.Мислење за телевизоров? Некој дали го има, дали го видел некаде да се користи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После LG,Sony и , Samsung, tcl имаат најдобра слика. Нема да погрешиш, еве и sony има го препиша производството на tcl.Мислење за телевизоров? Некој дали го има, дали го видел некаде да се користи?
Сакав 55ка LG C5, но електричарот ме премисли да одам со 65ка за просторијава моја. Е сега, 65ка LG C5 e 107к што ми е малку премногу за буџетот со кој што стојам на располагање, па овој TCL ми се виде како достојна замена, иако не е OLED, често гледам конкретниов модел го споредуваат баш со LG C5.После LG,Sony и , Samsung, tcl имаат најдобра слика. Нема да погрешиш, еве и sony има го препиша производството на tcl.
Колку ти е просторијата?Сакав 55ка LG C5, но електричарот ме премисли да одам со 65ка за просторијава моја. Е сега, 65ка LG C5 e 107к што ми е малку премногу за буџетот со кој што стојам на располагање, па овој TCL ми се виде како достојна замена, иако не е OLED, често гледам конкретниов модел го споредуваат баш со LG C5.
Дневна + трепезарија околу 25м2. Димензија на ѕидот е негде 2.5м висина 2.35м ширина.Колку ти е просторијата?
Олед има многу подобри бои од куантум дот затоа е и поголема црната.
Pa zemi lg b5. Dovolno e svetolСакав 55ка LG C5, но електричарот ме премисли да одам со 65ка за просторијава моја. Е сега, 65ка LG C5 e 107к што ми е малку премногу за буџетот со кој што стојам на располагање, па овој TCL ми се виде како достојна замена, иако не е OLED, често гледам конкретниов модел го споредуваат баш со LG C5.
Izmeri od kaucot do tv rastojanie, imas po internet so preporaki spored oddaleceostДневна + трепезарија околу 25м2. Димензија на ѕидот е негде 2.5м висина 2.35м ширина.
Најдалечната точка на еден од каучите ќе биде околу 3.2- 3.5 метри оддалеченост.Pa zemi lg b5. Dovolno e svetol
Автоматски споено мислење:
Izmeri od kaucot do tv rastojanie, imas po internet so preporaki spored oddaleceost
Големината на ѕидот нема врска , туку како членот погоре што потенцира далечината од тв.Дневна + трепезарија околу 25м2. Димензија на ѕидот е негде 2.5м висина 2.35м ширина.
Се зависи каде го земеш, ако е од сетек обично треба да и испиеш нешто за смирување пред да одиш за рекламација.Земајте само со гоооолема гаранција, 5+ години. Земав LG со 5 гофишна гаранција четири пати го носев на сервис. Све бесплатно за поправка.
Можеби имаат премногу за поправка, има сервиси и во другите градови каде што гужвата е помала. Јас на пример од Скопје го носев во Струмица каде што чекав само неколку часови и си го вратив истиот ден. Не беше од Сетек додуша.Се зависи каде го земеш, ако е од сетек обично треба да и испиеш нешто за смирување пред да одиш за рекламација.
Друже се прават будали и те иритираат намерно, често пати и не признаваат рекламација.Можеби имаат премногу за поправка, има сервиси и во другите градови каде што гужвата е помала. Јас на пример од Скопје го носев во Струмица каде што чекав само неколку часови и си го вратив истиот ден. Не беше од Сетек додуша.