тука сум грешка да далеку е од профи но баш би сакал да ти видам реакција коа ке го видиш квартот 39"
Квартот не морам да го гледам, пошто знам не само каква слика има туку и каков панел користи. Голема е веројатноста да таа 39-ка има Самсунг панел

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тука сум грешка да далеку е од профи но баш би сакал да ти видам реакција коа ке го видиш квартот 39"
Квартот не морам да го гледам, пошто знам не само каква слика има туку и каков панел користи. Голема е веројатноста да таа 39-ка има Самсунг панел![]()
Најпрост пример за добра слика и лоша слика е твојот Самсунг и Самсунг од серијата 7ххх. Стави ги еден покрај друг и ке ја видиш разликата. Ден и Ноќ, небо и земја. За да видиш уште по профи слика спореди ја 7-цата со 8-ца од Самсунгот.
Ако продолжам понатаму да набројувам, ондак ке се разочараш што си потрошил пари за твојот телевизор а за истите си можел да пазариш телевизор со две класи подобра и поприродна слика а да не зборвувам за големината. Мада секоја големина си има своја намена![]()
Ако си купил 9+ модел, ондак знаеш зошто си го купил или пак имаш одвишпк пари па си го купил да се ку*чиш на другарите дека си потрошил 200к денари за телевизор. Незнам во тој поглед зошто очекуваш да давам некакви си релевантни објаснувања за телевизорот кој го имаш кога дојде до момент да сакаш да ти го споредувам со Кварт?
Ако си купил 9+ модел, ондак знаеш зошто си го купил или пак имаш одвишпк пари па си го купил да се ку*чиш на другарите дека си потрошил 200к денари за телевизор. Незнам во тој поглед зошто очекуваш да давам некакви си релевантни објаснувања за телевизорот кој го имаш кога дојде до момент да сакаш да ти го споредувам со Кварт?
имам филм 7 гига и усбто 4 гига како да го поделам да го гледам прво првата половина пда избришам да ја ставам втората
Многу заебанција ти е, купи си поголем стик, евтини се![]()
ми треба привремено дур да земем екстерен хард, 1-2 филма да изгледам, а у телефон да го ставам и со усб ке може пошто имм 32 гига сдхц
Филипс фул хд во амцПредлог LCD телевизор 32‘‘ до 15.000?
Предлог LCD телевизор 32‘‘ до 15.000?