- Член од
- 10 февруари 2010
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 342
штета, тв не гледам ама ич а просторот ми е тој32 веќе и за монитор се малку.![]()
штета, тв не гледам ама ич а просторот ми е тој32 веќе и за монитор се малку.![]()
Пробај во помалите продавници за бела техника, во поголемите се сомневам дека има под 43.штета, тв не гледам ама ич а просторот ми е тој
Ako prema prostorot ti odgovara 32" togas eve ti nekoj predlozi ( odluci si koj ti odgovara prema tvojot budzet )32јки ретко праат скоро и ги нема во продажба
Фала за предлогот, ама нема ниту еден фхдAko prema prostorot ti odgovara 32" togas eve ti nekoj predlozi ( odluci si koj ti odgovara prema tvojot budzet )
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
![]()
Ovoj model na 32" e Full HDФала за предлогот, ама нема ниту еден фхд
Има и то бајаѓи 32-ки, само скоро сите се ХД реди32јки ретко праат скоро и ги нема во продажба
Да, видов.
Мислам дека не. Али на лице место треба да се види, пикселите према резолуцијата не сум сигурен дека пасуваат на фулхд.Дали има realna разлика во сликата 32 инчен тв fullhd vs hd ? Дали вреди разликата во цена?
Има гооолема разлика.Дали има realna разлика во сликата 32 инчен тв fullhd vs hd ? Дали вреди разликата во цена?
кој има поголема гаранција , тој е подобар.
Kako moze da se proveri dali androidot e oficijalen?кој има поголема гаранција , тој е подобар.
И види дали андроидот им е официјален или не .