Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај кажи? Еве вечерва на вондредна седница го изгласаја буџетот...
За што ќе има утре протест?
Не е изгласан буџетот...

Инаку почнале да ги организираат и студентите преку студентските парламенти... Срамота...

Утре масовно ќе се организирале сите платеници и ќе протестирале против опозицијата, и ќе протестирале дури не истат не падне од власт :P

Болест, тешка болест, ако ја сум задоволен од некоја власт не знам зошто би простирал за било што
Ми иде сериско самоубиство да си направам кога гледам со какви луѓе делам држава :facepalm:
Се протестира против опозицијата :pos:
За најгрев се оние што глумат социјалци. Вика од тие пари живееме, а добиваат ебани 2500 денари со кои неможеш ни леб да купуваш еден месец. Демек некој што прима едвај 2500 денари, кај нема пари ќе се замара да оди сред собрание, да троши пари за превоз за пари кои ти се исто како да не си добил ништо :tapp:
--- надополнето: 23 декември 2012 во 22:09 ---
Инаку почнале да ги организираат и студентите преку студентските парламенти... Срамота...
Тие мочковците никогаш не се заложиле за студентите, и сга се нашле засегнати ЛОЛ
Па не сум ни знаел дека постои таква организација досега.
Доволно беше да видам кои говореа на пресот, и дами текне дека уште од основно замараа со една од партиите :facepalm:
Море сите нека се отрујат и левица и десница, па аир да видиме. Се надевам опозицијава во стил на позицијата ќе извадат некој контра протест и да се здрват од ќотек до умирање.

Ај кажи? Еве вечерва на вондредна седница го изгласаја буџетот...
За што ќе има утре протест?
Искрено ја коа играм фудбал у маало мрзам кога губам и многу сум нервозен. Ама иам му*а да дадам рака на крај и да честитам. Толку е тешко со пораз да се помириш и да се праиш самобендисан дека се ти знаеш а сите се овци. НЕ :). Паушално зборам не ме сфаќај буквално :).

Zasto ima tolku protesti niz gradov momentalno edni se pred sobranie drugi pred vlada off beee

Ми иде сериско самоубиство да си направам кога гледам со какви луѓе делам држава :facepalm:
Се протестира против опозицијата :pos:
За најгрев се оние што глумат социјалци. Вика од тие пари живееме, а добиваат ебани 2500 денари со кои неможеш ни леб да купуваш еден месец. Демек некој што прима едвај 2500 денари, кај нема пари ќе се замара да оди сред собрание, да троши пари за превоз за пари кои ти се исто како да не си добил ништо :tapp:
--- надополнето: 23 декември 2012 во 22:09 ---

Тие мочковците никогаш не се заложиле за студентите, и сга се нашле засегнати ЛОЛ
Па не сум ни знаел дека постои таква организација досега.
Доволно беше да видам кои говореа на пресот, и дами текне дека уште од основно замараа со една од партиите :facepalm:
Море сите нека се отрујат и левица и десница, па аир да видиме. Се надевам опозицијава во стил на позицијата ќе извадат некој контра протест и да се здрват од ќотек до умирање.

И ги гледам денеска се здружуваат земјоделци, стечајци и спортисти :facepalm: пазете во КОНТИНЕНТАЛ
Од каде бе пари за сала во Континентал??? Кој кого заебава овде ...

И ги гледам денеска се здружуваат земјоделци, стечајци и спортисти :facepalm: пазете во КОНТИНЕНТАЛ
Gi sobiraat I od na niva, kopacot ostavaj, zemaj plakatite I pred sobranie. Posle ke go vidis istiot na salter negde stavil znak PAUZA vo najgolema guzva. Haos

Ги заебаваат овие на БЦ па изгледа овие тоа ги нервира па тргнаа на се или ништо, нема трето. :)

И сеа утре сите протестираат, јас си го дрвам. И шо?

Нека се грабнат со голи раце во собранието 60 вс 60 и кој тепа нека владее....
Добро може албанциве по некој калаш да имаат :D

Викаат се собравме преку социјалните мрежи, се договаравме преку мејлови :pos: Тој ниту знае што е социјална мрежа, ниту како мејл да отвори :tapp:

Викаат се собравме преку социјалните мрежи, се договаравме преку мејлови :pos: Тој ниту знае што е социјална мрежа, ниту како мејл да отвори :tapp:
Има корист бе другар, зашто да не излезе. Ги утепаа од пари у Радовиш, Струмица, Битола, Неготино,Кавадарци,Пирава,Росоман...Ти не би излегол за пари така? Ја пошто неам никаква корист си седам и фаќам сеир.Ама од друга страна државата страда. Па пред една година имаше избори бе народов гласаше остајте го народов на раат од глупости и ликови како Дулиќ, Џани и остали...Аман више секои избори галама. Ако гледаме маани не треба народов за никој да биде. Имаат корист добиваат субвенции и готово. Тие се пронаоѓаат во тоа и тоа е тоа.

Само во Македонија, цитирам „државата се мобилизира против антинародната политика на сдсм„
Да да таа сдсм што е опозиција, се планирало и упад во нивното седиште.:facepalm:
Ова веќе не е смешно.
rip.gif

Само во Македонија, цитирам „државата се мобилизира против антинародната политика на сдсм„
Да да таа сдсм што е опозиција, се планирало и упад во нивното седиште.:facepalm:
Ова веќе не е смешно.
rip.gif

Ќе тепале опозиција која 7 години не е на власт, ама кога нивниот коалиционен партнер поднесе 10 пати повеќе амандмани (15.000) ги немаше никаде, ќутеа како пизди (што реално и се). Нека отидат контрапротестантите во Мала Речица пред штабот на ДУИ таму нека протестираат да видам.

Ова веќе не е смешно.
rip.gif
Баш....за плачење е . Држава каде алтернатива за подобро утре ти се Бугарот ЉуБчо, синот на екс офицерот на ЈНА роден во Сараево, мивката од Псача што на говорница лицитира со вековното име на државата и што има грк зет. Јас би рекол ЖАЛНО !! У маало се нервирам коа губам на фудбал, ама иам му*а да дадам рака дека сум поразен. Овде некој е самобендисан и суетен и лечи свои фрустрации нипто друго. Еве мене ку* ме боли за се во случајов ама пред една година решивме оваа ''диктатура'' на Колево да ја трпиме. Ние одлучивме народов....и што е нејасно во случајов. Тоа е тоа. Така е во животот еднап си горе друг пат доле. Овие сега што се доле имаат проблем со прифаќањето на местото кај што се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom