Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го глеам прееска Ѓорчев 2 и кусур саати збореше, алал да му е како уста не го заболе
Иначе нешто што ме нервира у оваа работа (покрај тоа шо си играат играчки со наши пари...) е што медиумиве само СДСМ ги спомнуваат, СДСМ ова напраиле, она напраиле...
Шо не кажат како дулиќ го кажа ова за прилепчани, или како сакаше дури СДСМ бараа пауза да протурка 2-3 гласања набрзина без опозицијата да гласа, како таа од сојуз на социјалистичка (ваљда така се викаше партијата) му се качи на говорница на макрадули, како вчера бонева и компанија лупаа по клупите кои уствари ние сме ги купиле и тако даље...
Не фаворизирам ни едни ни други, туку сакам да кажам дека некако се некој ги брани ВМРО, никој не ја дава реалната слика. Нека кажат што направиле СДСМ, ама нека кажат и ВМРО како ја „применуваа“ демократијата.
П.С. ваљда не кршам некое правило на форумов и нема да ми го избришете мислењево![]()
Сега разни ситуации ќе излезат од ова![]()
За а1 не коментирам зошто мислам дека а1 не е затворена ради тоа што му сметаше на грујо. А1 од кога направи фалсификат на писмо од фуле демек како збори лошо за Македонија, не ми е симбол за држава што работи за државата (да не поистоветуваме држава со некоја власт) и затоа боље и што ја немаsekako ke izvestuvaat site mediumi vo korist na vmro koga site mediumi gi kontroliraat a1 im smetase i ja zatvorija
Ѓорчев беше легенда, штета што морав да излезам и не го слушав останатиот дел.Го глеам прееска Ѓорчев 2 и кусур саати збореше, алал да му е како уста не го заболе![]()
Ѓорчев беше легенда, штета што морав да излезам и не го слушав останатиот дел.
Штета шо не си го глеал да видиш кој циркус беше, му се врти и му вика на Мисовски немој да збориш на телефон, па овој ја прекина седницата и си отиде, а Ѓорчев продолжи да збори, па после покажаа празна сала...Ѓорчев беше легенда, штета што морав да излезам и не го слушав останатиот дел.
Некаде пред опозиција. Во оваа земја само таму се протестира.А знае некој каде е оваа случка??