Kiril Bogatinov
Кико
- Член од
- 18 декември 2020
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 30
Ме интересира што мислите на оваја тема....Дали верувате во law of attraction и дали го практикувате ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лото досега ми нема паднато. Law of attraction BUSTEDМе интересира што мислите на оваја тема....Дали верувате во law of attraction и дали го практикувате ...
Ме интересира што мислите на оваја тема....Дали верувате во law of attraction и дали го практикувате ...
Делузија.Ме интересира што мислите на оваја тема....Дали верувате во law of attraction и дали го практикувате ...
Не иде тоа буквално така како шо си замислил. Не е тоа да ти се испунуваат црни желби.Делузија.
Размисли ако law of attraction е точно, тогаш сите кои патат од депресија, шизофренија, хипохондрија кои 24/7 имаат црни мисли можеш да замислиш каков хаос би им бил животот но не, нив ништо не им се случува од тоа што го мислат (не е исклучена можноста да им се случи нешто за кое што размислувале баш како што може на секој да му се случи) но не поради нивните мисли.
neeee ova mi e mnogu... nju ejdz bul shit...
![]()
Nazivo e new age. I ja za mene new age e bul shit, ama nastrana nazivite. Vidis u prirodata ima privlecnost,neeee ova mi e mnogu... nju ejdz bul shit...
![]()