Late Night Show со Миленко Неделковски

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Браво АБЦ.
Констатација на место.......

Ja prifakjash konstatacijata na ABC:

Па токму тоа го зборам,ние од почеток имаме погрешен пристап кон проблемот кој ни беше наметнат.Всушност уште на почетокот немавме кадар како ни сега што немаме,кој би можел да разговара со Гејците окулу нивните небулози,по пат на уцена да ни го скратат нашето неприкосновено право да се нарекуваме како што сакаме......
a si podrzuvach na Branko Crvenkovski i negovata politika. Da ne replicirash pogreshno. Ti za alternativata na Grujo ni go nudish Branko Crvenkovski ....prochitaj go boldiranoto so shto se slagash ???....so pogreshen pristap ili nemanje kadar....

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Нема јас што да кажам. Историјата им ја оставам на историчарите и релевантните фактори за толкување на истата.
НЕМАШ ШТО ДА КАЖЕШ???!?!?!?!?!
Љубче ти вика дека до 1903 година Македонците биле Бугари и ти нема што да кажеш? :tapp:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ja prifakjash konstatacijata na ABC:

a si podrzuvach na Branko Crvenkovski i negovata politika. Da ne replicirash pogreshno. Ti za alternativata na Grujo ni go nudish Branko Crvenkovski ....prochitaj go boldiranoto so shto se slagash ???....so pogreshen pristap ili nemanje kadar....
Ништо не ти нудам јас ванчев туку пишувам што мислам.

А поентата во пишаното ми е дека со антиката отидовме предалеку.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Па како нема врска кога тоа е јавна дебата во која треба да има и тези и антитези.
Со што миленко парираше во дискусијата ?
Пак ќе повторам - со СМС пораки ?
Нема јас што да кажам. Историјата им ја оставам на историчарите и релевантните фактори за толкување на истата.
која дебата ти грешно си разбрал ... еден гостин во емисија за дебата го сметаш .. ?

како по реков миленко не е тој шо треба да парира .. може само да насочува на која тема гостинот да си каже ставови ..
а ако немаш шо да кажеш шо ти е муабетов тогаш ... отвори тема релевантоста на новинарите .. и спомни го Миленко ...
овде праиме муабет за гостите и нивните ставови кои ги изнесуваат ...
ја не видов да се произнесеш за ставот на љуБчо :toe:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
која дебата ти грешно си разбрал ... еден гостин во емисија за дебата го сметаш .. ?

како по реков миленко не е тој шо треба да парира .. може само да насочува на која тема гостинот да си каже ставови ..
а ако немаш шо да кажеш шо ти е муабетов тогаш ... отвори тема релевантоста на новинарите .. и спомни го Миленко ...
овде праиме муабет за гостите и нивните ставови кои ги изнесуваат ...
ја не видов да се произнесеш за ставот на љуБчо :toe:
НЕМАШ ШТО ДА КАЖЕШ???!?!?!?!?!
Љубче ти вика дека до 1903 година Македонците биле Бугари и ти нема што да кажеш? :tapp:
Ту ту со ова преродбата бре сите станавте историчари и археолози :tapp:

А

Адриано

Гостин
Ту ту со ова преродбата бре сите станавте историчари и археолози :tapp:
само ти си остана неписмен!
врати му на детето со асален коментар или сеуште не сте изградиле мислење во партија?

Dze

Член од
13 јуни 2009
Мислења
36
Поени од реакции
2
За Миленко и предходно кажав дека посетител на овој форум кој ги читнал работите од подфорумот историја ќе беше подобар од него. Ако очекуваш високо-интелектуална емисија сигурно не вртиш на Канал 5 да го гледаш Миленко Неделковски.

Ама, на крајот на краиштата, Љубчо се си кажа самиот, не му требаше помош. Полна уста Крсте Петков Мисирков, Македонци како поим постојат од 1903, што уште требаше да каже?
Колку Љубчо е антимакедонец е дискутабилна работа, тој никаде не се кажал дека е Бугарин, но секој оној што ја читал „За македонцките работи“, не она што напишале некои други за таа книга знае дека Мисирков не зборува ни за етнички Македонци, а камо ли за антички Македонци! Тогаш кого треба да обвинуваме, Георгиевски или Мисирков?

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22

Како не е Миленко тој што треба да парира? Па нели он,Латас и Јади бурек се сезнајковци и најмногу ја разбираат од сите нас.Тие се “најпаметните“ луге во оваа држава,заедно со Грујо.Така да на Миленко не требаше да му биде тешко да го стави Љупчо во малиот џеб,ама...
Толку го бива најистакнатиот агитатор на дпмне.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Треба да бидам историчар да знам дека и пред 1903 имало Македонци???
Не бре, треба да имаш прочитано пет книги и да мислиш дека знаеш се'.

Инаку да, и пред 1903 имало Македонци.
само ти си остана неписмен!
Мислам дека постојат правила на форумов кои јас до словце ги почитувам.....и администрација која треба да реагира на нивното непочитување.

Благодарам на вниманието.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Како не е Миленко тој што треба да парира? Па нели он,Латас и Јади бурек се сезнајковци и најмногу ја разбираат од сите нас.Тие се “најпаметните“ луге во оваа држава,заедно со Грујо.Така да на Миленко не требаше да му биде тешко да го стави Љупчо во малиот џеб,ама...
Толку го бива најистакнатиот агитатор на дпмне.
абе да ви ибам глупаците .. од кај па ти испадна со 5 мислења на темава да разводнуваш тема ...

љуБчо татарот смрден поништи и Македонци и се Македонско негираше вие ми муабетите за миленко и латас ... пу да ви се плукнам ..

УШТЕ ЕДНАШ ... СЕКОЈ КОЈ ДАВА ПОДРШКА НА ТАТАРИ (КАКО ЉУБЧО КОЈ ЈАСНО СИ КАЖА ШО ИМАШЕ ДА КАЖЕ) МОЖЕ ДА БИДЕ ДОБАР БУГАР ГРК НО НЕ И МАКЕДОНЕЦ

Ако сака некој да дебатира за ставот на татров арно ... ако некој сака да дебатира за новинари нека си отвори тема ....
не ми реплицирајте веќе ако немате шо да кажете ...

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Ништо не ти нудам јас ванчев туку пишувам што мислам.

А поентата во пишаното ми е дека со антиката отидовме предалеку.
Pak ke citiram del od postot na ABC so koj se slagash i go falish:

Па токму тоа го зборам,ние од почеток имаме погрешен пристап кон проблемот кој ни беше наметнат.
Togash nemashe ANTIKA, a imavme spor. Znachi nesposobni vodachi koi sega ke go reshele sporot. Dozvoluvam ednash da bidam izlazan, po vtor pat da mu dam na lazgo shansa, problemot e vo mene.
Reshenieto e vo demokratski priznaen nachin za prekin na pregovorite. Vo ovoj moment toa se IZBORI so edinstveno prashanje: koj e za zachuvuvanje na imeto. I narodot neka donese odluka, dali ke izbere vlast koja ke reche jasno nie nema da go SMENIME IMETO ili vlast koja prifakjanjeto na promena na ime ke go krsti kako kompromis, nova referenca, georrafska odrednica

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
УШТЕ ЕДНАШ ... СЕКОЈ КОЈ ДАВА ПОДРШКА НА ТАТАРИ (КАКО ЉУБЧО КОЈ ЈАСНО СИ КАЖА ШО ИМАШЕ ДА КАЖЕ) МОЖЕ ДА БИДЕ ДОБАР БУГАР ГРК НО НЕ И МАКЕДОНЕЦ
Доколку не си прочитал темата е именувана како "Late Night Show со Миленко Неделковски" а не исклучиво ставовите од последната негова емисија, така да мое право е за што јас ќе дискутирам.
Ако сака некој да дебатира за ставот на татров арно ... ако некој сака да дебатира за новинари нека си отвори тема ....
Доколку немаш досега увидено, најголема афирмација на ставот на татарот во последните неколку години, направи токму Миленко Неделковски.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Каде...во Македонија или кај оние кои што треба да го слушнат она што го докажуваме ?
Македонците се тие кои што треба да слушнат. Никој друг. Ние сме Македонци не за светот, туку за нас.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
абе да ви ибам глупаците .. од кај па ти испадна со 5 мислења на темава да разводнуваш тема ...

љуБчо татарот смрден поништи и Македонци и се Македонско негираше вие ми муабетите за миленко и латас ... пу да ви се плукнам ..

За разлика од тебе,што сигурно едвај имаш завршено основно училиште(како и сите други од твојата партија),јас сум колку толку писмен и прочитав во насловов дека темава е за Миленко и неговите гости,нели? Па и кој фактор си ти мене да ми браниш да си го кажувам своето мислење? Ако вашиот Грујо ви брани да размислувате со своите глави,јас размислувам и со двете што ги имам...

Kajgana Shop

На врв Bottom