Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Има имиња, само што преголема е и нема да се фати целата и нема да можат да си видат кои тимови ги одбрале. :)

Знам, знам... се нашалив само :)
Ctrl + scroll down ќе помогне ;)

Се гледаме во август...

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Не, пиши имиња во табелата.
Мислев јас сум 21 :P
Toa двајсе и кецот се симбол дека следната сезона, титулата ќе е наша 21-ва. Тоа се тие симболи во животот.
#Gilluminati

Јас видов дека @Morgan Freeman нема пишано, и нејќев на таков начин да ја освојам титулата. А можев да пишам. Па би требало јас да сум победник :cautious:

Вие сте дисквалификувани, така да не влегувате во трката за титула!
Останува некој од тие што испаднаа претходното коло. Еве јас предлагам Дани да биде победник зашто прв ги одбрал Свонси.

Го делиме првото место со Дани, како гости на темава. Вие еве на пример борете се за второ.

Ја заборавив да ги потсетам да одберат тим, така да мислам дека ја треба да сум победник! :D

Нема ништо сега ајде. Не пријавивме, двајцата си го делиме трофејот (како Суарез и Џерард) и готово. од наредно коло од ново.
А вчера цел ден ја мислев и сакав касно да се пријавам зошто видов дека @Morgan Freeman го нема. И на крај си излегов :D

Нема везе што се однесува до мене нека ви се важат тимовиве што ги одбравте денес, доиграјте си зашто така и така следната сезона на играва ќе почне во август. :)

Back
На врв Bottom