Лапање

• Креатор на темата Креатор на темата co7ta
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали претходно пишав на овој твој пост,

во мала шоља филџан кафе стави маслинка и обидувај да ја фаташ со јазикот - секако

не е многу иновативно но тоа може ќе ти помогне

Чаша полна со вода :)
Ја така му реков :):)

Чаша полна со вода :)
Ја така му реков :):)

Или инекција полна самодоверба и ништо повеќе, барем со тоа повеќето од нас поминаа.Иначе стварно не ми е јасно како таа шолја со вода ке помогне воопшто..

Или инекција полна самодоверба и ништо повеќе, барем со тоа повеќето од нас поминаа.Иначе стварно не ми е јасно како таа шолја со вода ке помогне воопшто..

Шо го знам бе, имам така слушнато :)
Ваљда учи јазикот да го мрда на све стране:toe:

Шо го знам бе, имам така слушнато :)
Ваљда учи јазикот да го мрда на све стране:toe:

Јас мислам дека малиот свати и дека заврши работа, му пишав на профил и не враќа ама пиша тука дека средил работа.Сепак тоа со филџаните, маслинките и други работи не знам колку би помогнало.Како деца на рака ни викаа да вежбаме па ништо од тоа другачие је у пракси...само самодоверба како што реков и нема да згреши, впрочем и нема кај да згреши...само стравот и тремата може да го збунат, техника некоја сложена да се ичи нема...

Пази само со забите дан се удрите... леле бруки!

Јас и женсками се имаме удрено со забите,не е страшно :pos2: се насмеавме и реков дека e крива, и ја прашав дали сака без заби да ме остави :back:

Јас и женсками се имаме удрено со забите,не е страшно :pos2: се насмеавме и реков дека e крива, и ја прашав дали сака без заби да ме остави :back:

Кој ниско буџетен удар си и задал... :)

Are you нормалан? Како така бе :pos: се вика ли така на девојка бе деца...колку години имаш?Ако сте 14-15 може и си ке извадиш гз со "се шалам бе срце" ама иначе тоа е rule number one...никогаш не е крива таа и сврти на шала одма после тоа...

Are you нормалан? Како така бе :pos: се вика ли така на девојка бе деца...колку години имаш?Ако сте 14-15 може и си ке извадиш гз со "се шалам бе срце" ама иначе тоа е rule number one...никогаш не е крива таа и сврти на шала одма после тоа...
Па добро сеа зависи и од девојката и колку долго се познавале пред тоа..некои не се лутат :baeh:

А бе 70% од постовите можда и повеке на оваа тема беа на заебанција напишани.
На момчето навистина му треба помош.Касно ја видов темата ама сега ќе пишам нешо ваљда ке му се најде на друг.
Пишуват у шоља/чаша бркај со јазик ова,она.
НИКОГАШ НЕМОЈ ДА ПРАВИШ ТАКВО НЕШТО.За мене најглупав начин да се научиш да лапаш.
Паметам кога бев копиљ у 6то и кога никој од друштво немаше лапано,а сите "фраери"(во пелени) само гледавме да најдеме женска за да се научиме да се лапаме!ЈБГ млад мозок(неискусен).
Пола од моите другари учеа на чаша/шоља уште тогаш.Ама џабе кога потоа после шољата/чашата уста не бакнаа добри две години.А јас не сакав и после кратко време(месец) имав прилика да се лапам прв пат без тренинг.
Башка и на девојчето и беше прв пат така да се учевме еден на друг.
Само остави работите да течат спонтано(така е најдобро).
И ајде опиши како беше твоето прво лапање.

На момчето навистина му треба помош.Касно ја видов темата ама сега ќе пишам нешо ваљда ке му се најде на друг.
НИКОГАШ НЕМОЈ ДА ПРАВИШ ТАКВО НЕШТО.За мене најглупав начин да се научиш да лапаш.
Паметам кога бев копиљ у 6то и кога никој од друштво немаше лапано,а сите "фраери"(во пелени) само гледавме да најдеме женска за да се научиме да се лапаме!ЈБГ млад мозок(неискусен).
Пола од моите другари учеа на чаша/шоља уште тогаш.Ама џабе кога потоа после шољата/чашата уста не бакнаа добри две години.А јас не сакав и после кратко време(месец) имав прилика да се лапам прв пат без тренинг.
Брат дечкото си заврши више работа :) пиша дека добро поминал :baeh:

Де бре шо ако сум рекол, па на зафрканција беше :pos2: бтв: ја иам 18 а она 19 :back:

Точно така е! Јас колку шо се сеќавам прв пат се бацив во 7 :kesa: ама француски онака :D и не ни планирав и нормално немав вежбано, ама се испадна супер :) спонтано и така, и излагав дека не ми било прв пат срам ме фана :D хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom