Лапање

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Незнам дали претходно пишав на овој твој пост,

во мала шоља филџан кафе стави маслинка и обидувај да ја фаташ со јазикот - секако

не е многу иновативно но тоа може ќе ти помогне
Чаша полна со вода :)
Ја така му реков :):)

С

сашенко

Гостин
Чаша полна со вода :)
Ја така му реков :):)
Или инекција полна самодоверба и ништо повеќе, барем со тоа повеќето од нас поминаа.Иначе стварно не ми е јасно како таа шолја со вода ке помогне воопшто..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Или инекција полна самодоверба и ништо повеќе, барем со тоа повеќето од нас поминаа.Иначе стварно не ми е јасно како таа шолја со вода ке помогне воопшто..
Шо го знам бе, имам така слушнато :)
Ваљда учи јазикот да го мрда на све стране:toe:

С

сашенко

Гостин
Шо го знам бе, имам така слушнато :)
Ваљда учи јазикот да го мрда на све стране:toe:
Јас мислам дека малиот свати и дека заврши работа, му пишав на профил и не враќа ама пиша тука дека средил работа.Сепак тоа со филџаните, маслинките и други работи не знам колку би помогнало.Како деца на рака ни викаа да вежбаме па ништо од тоа другачие је у пракси...само самодоверба како што реков и нема да згреши, впрочем и нема кај да згреши...само стравот и тремата може да го збунат, техника некоја сложена да се ичи нема...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Пази само со забите дан се удрите... леле бруки!

Јас и женсками се имаме удрено со забите,не е страшно :pos2: се насмеавме и реков дека e крива, и ја прашав дали сака без заби да ме остави :back:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Јас и женсками се имаме удрено со забите,не е страшно :pos2: се насмеавме и реков дека e крива, и ја прашав дали сака без заби да ме остави :back:
Кој ниско буџетен удар си и задал... :)

С

сашенко

Гостин
Are you нормалан? Како така бе :pos: се вика ли така на девојка бе деца...колку години имаш?Ако сте 14-15 може и си ке извадиш гз со "се шалам бе срце" ама иначе тоа е rule number one...никогаш не е крива таа и сврти на шала одма после тоа...

G

GucciMane

Гостин
Are you нормалан? Како така бе :pos: се вика ли така на девојка бе деца...колку години имаш?Ако сте 14-15 може и си ке извадиш гз со "се шалам бе срце" ама иначе тоа е rule number one...никогаш не е крива таа и сврти на шала одма после тоа...
Па добро сеа зависи и од девојката и колку долго се познавале пред тоа..некои не се лутат :baeh:

B

BooBojan

Гостин
А бе 70% од постовите можда и повеке на оваа тема беа на заебанција напишани.
На момчето навистина му треба помош.Касно ја видов темата ама сега ќе пишам нешо ваљда ке му се најде на друг.
Пишуват у шоља/чаша бркај со јазик ова,она.
НИКОГАШ НЕМОЈ ДА ПРАВИШ ТАКВО НЕШТО.За мене најглупав начин да се научиш да лапаш.
Паметам кога бев копиљ у 6то и кога никој од друштво немаше лапано,а сите "фраери"(во пелени) само гледавме да најдеме женска за да се научиме да се лапаме!ЈБГ млад мозок(неискусен).
Пола од моите другари учеа на чаша/шоља уште тогаш.Ама џабе кога потоа после шољата/чашата уста не бакнаа добри две години.А јас не сакав и после кратко време(месец) имав прилика да се лапам прв пат без тренинг.
Башка и на девојчето и беше прв пат така да се учевме еден на друг.
Само остави работите да течат спонтано(така е најдобро).
И ајде опиши како беше твоето прво лапање.

G

GucciMane

Гостин
На момчето навистина му треба помош.Касно ја видов темата ама сега ќе пишам нешо ваљда ке му се најде на друг.
НИКОГАШ НЕМОЈ ДА ПРАВИШ ТАКВО НЕШТО.За мене најглупав начин да се научиш да лапаш.
Паметам кога бев копиљ у 6то и кога никој од друштво немаше лапано,а сите "фраери"(во пелени) само гледавме да најдеме женска за да се научиме да се лапаме!ЈБГ млад мозок(неискусен).
Пола од моите другари учеа на чаша/шоља уште тогаш.Ама џабе кога потоа после шољата/чашата уста не бакнаа добри две години.А јас не сакав и после кратко време(месец) имав прилика да се лапам прв пат без тренинг.
Брат дечкото си заврши више работа :) пиша дека добро поминал :baeh:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Де бре шо ако сум рекол, па на зафрканција беше :pos2: бтв: ја иам 18 а она 19 :back:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Точно така е! Јас колку шо се сеќавам прв пат се бацив во 7 :kesa: ама француски онака :D и не ни планирав и нормално немав вежбано, ама се испадна супер :) спонтано и така, и излагав дека не ми било прв пат срам ме фана :D хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom