Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова го купив пред 1 час...
FujitsuSiemens Esprimo Mobile
CPU: Core2Duo T5550 1.83Ghz
RAM 2 GB
Sis672 Series 256 MB Ram
160GB HDD
За 29.900 ден.:pos2::pos2:
Напишано од Vnuce
Зашо се изгази од смеење кога скапо си го платил?
Каде се наоѓа ова Компјутерски Центар 3, и дали знаеш во кои продавници за компјутери во Струмица има најголем избор на лаптопи?LOL, човек ти ме заебаваш? Скапо е ова за 29.900? Ај најди ми ти поефтин а со подобри перформанси?Извини ама многу си грешка.... Плус поклон Торба, Wireless Глувче, Bluetooth и USB Flash од 2 GB, и 2 години гаранција има...(заборавив на претходниот пост да напишам.)
Edit: Го земав од Компјутерски Центар 3 од Струмица ПОСЛЕДНИОТ ОД ОВИЕ
Каде се наоѓа ова Компјутерски Центар 3, и дали знаеш во кои продавници за компјутери во Струмица има најголем избор на лаптопи?
Kompjuterski centar 3 e na nekolku metri od diskontot Jani. A za izbor na laptopi.. Imas golem izbor vo Riversoft
planiram da zemam lap top ..... so ke kazete za ovoj
TOSHIBA SATELLITE L300-17L
Intel Core Duo T2390(1.86GHz), 2GB DDR2 667, 250GB HDD, 15.4"Wide XGA TruBrite, DVD RW, Intel X3100 358MB, WiFi802.11 b/g, Lan 10/100, Fax Modem 56K, Camera + Microphone, No OS
ПОДАРОК:
Торба
Цена со ДДВ: 32.989,- ден.
aj kazete mislenje koj imal iskustvo so fujitsu-siemens lap top
sakam da kupam eden ama ne znam nisto za niv
se raboti za modelot esprimo V 5535
intel C2D T-7300
2GB ram
15.4" monitor
spored konfiguracijata mi izgleda vo red ima dobar procesor, ama sum nemal nikakvo iskustvo so nivnite lap tpo masini