TpH_Bo_OkO
Трноризец
Епа чим е така или типката му била маќеа или ја мрзел од корен....да си пее без мука и сл. работи...хмммм жива еThA-BiTcH напиша:Иначе не се зезав, мајка му стварно почина, а море од солзи е посветена за неа...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа чим е така или типката му била маќеа или ја мрзел од корен....да си пее без мука и сл. работи...хмммм жива еThA-BiTcH напиша:Иначе не се зезав, мајка му стварно почина, а море од солзи е посветена за неа...
Чичо никад не лаже :wink:Mac)) напиша:Хмммм не се заебавајте со вакви работи бре!!!!
Кој од вас лже руки да му се исушат![]()
TpH_Bo_OkO напиша:Ламбе е светлината на оваа естрада...и името го докажува тоа...
Mac)) напиша:А јас сум Тоше и намерно го вреѓам по темава...
Скулгрл е уствари Ребека а Мр. Викет е Ѓорѓи Крстевски![]()
![]()
B O K I напиша:kaj zapocnavte tema za lambe aman te bre luge da otvorevte za nekoj asalen coek ama za LAMBE c c c c
*mako* напиша:Lambe e nasata najnova,najgolema i najdobra zvezda.
Ajde soberete se fanovi od site strani , da go salvime i zborime lambe site zaedno.
Vo imeto na Lambe.
Site za Lambe, Lambe za nas.(mototo na fanovite na Lambe)
BRAVOSSS:bravo: :bravo: :bravo:CuCeNcE напиша:Kakov Lambe beee...nikad nema da go slavam toa ime i da mu bidam fan...tipot mi e bez vrska:nenene: mozda e sladok ali samo tolku!!!!neznam nekoi so tolku go forsiraat....
italiangirl напиша:TOSE 4-EVER
pcjodamaster напиша:u crazy ? :lud: