Ламбе Алабакоски fan club!

• Креатор на темата Креатор на темата *mako*
  • Време на започнување Време на започнување
ThA-BiTcH напиша:
Иначе не се зезав, мајка му стварно почина, а море од солзи е посветена за неа...
Епа чим е така или типката му била маќеа или ја мрзел од корен....да си пее без мука и сл. работи...хмммм жива е :)

Хмммм не се заебавајте со вакви работи бре!!!!
Кој од вас лже руки да му се исушат :):)

TpH_Bo_OkO напиша:
Ламбе е светлината на оваа естрада...и името го докажува тоа...

да да дојде се појави и сите не просветли хихихих
:pos: онака со брзина на светлината :pos:

abe mozebi si e dobro deteto sega nemozam da go kritikvuam zatoa sto ne go poznavam, no mislam toj sega izleze na estradata i odma go smetate kako najdobar. za mene e i sekogas ke bide TOSKA najdobar peac vo MK a i vo balkan. se nadevam deka ke uspee da bide poznat vo cela EUROPE bye bye

kakov lambe fun club be?
aj pesnite mu se ok, tipceto e nekad ubavo, nekad ne...zavisi dali e nasminkan,toa za majka mu da tocno e i ja slusnav inace licno se iam zapoznaeno so nego i dobro dete e ali ne sum mu fan! poise sum za gorgi krstevski t.e za baladite negovi:)

kaj zapocnavte tema za lambe aman te bre luge da otvorevte za nekoj asalen coek ama za LAMBE c c c c

B O K I напиша:
kaj zapocnavte tema za lambe aman te bre luge da otvorevte za nekoj asalen coek ama za LAMBE c c c c

abe brat procitaj na prvata strana da vidis koj ja otvoril temata i sto napisal pa kazi mi sto mislis :pos2:

Lambe e nasata najnova,najgolema i najdobra zvezda.
Ajde soberete se fanovi od site strani , da go salvime i zborime lambe site zaedno.
Vo imeto na Lambe.
Site za Lambe, Lambe za nas.(mototo na fanovite na Lambe) OTEPAJ SEEEE

*mako* напиша:
Lambe e nasata najnova,najgolema i najdobra zvezda.
Ajde soberete se fanovi od site strani , da go salvime i zborime lambe site zaedno.
Vo imeto na Lambe.
Site za Lambe, Lambe za nas.(mototo na fanovite na Lambe)

Kakov Lambe beee...nikad nema da go slavam toa ime i da mu bidam fan...tipot mi e bez vrska:nenene: mozda e sladok ali samo tolku!!!!neznam nekoi so tolku go forsiraat....

:)

CuCeNcE напиша:
Kakov Lambe beee...nikad nema da go slavam toa ime i da mu bidam fan...tipot mi e bez vrska:nenene: mozda e sladok ali samo tolku!!!!neznam nekoi so tolku go forsiraat....
BRAVOSSS:bravo: :bravo: :bravo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom