Лајкни ми ја сликава

• Креатор на темата Креатор на темата Чај
  • Време на започнување Време на започнување
порано стално бараа лајк на сликата...потоа коментар..а сега бараат лајк на некои наградни игри....
:D

Поради тоа "Лајкни ми ја сликава" го деактивирав Фејсбук профилот.

Aj lajk tuka
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
pa tuka
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
za nagradna igra e
fala UNAPRED

Ам’н веќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
НЕзнам дали на некој од вас му се случило,али мене ми се случува постојано и не можам да ја разберам глупавштината и идиотизмот кој е во највисока фаза моментално кај народот. Ми стигнува порака на фејсбук, со линк од некоја слика (која по некоја случајност беше најнова во неговиот фото албум) и типот ми вели : Плс лајкни ми ја сликава.Кога ја отворив сликата под него пишуваше “ Ми се допаѓа“ значи ако ми се допаѓа би стиснала лајк. Што е поентата со ова глупирање никогаш не ми е јасно, кога беше актуелен hi5 ми стигна еднаш порака, плс коментирај ми ја сликава, а кога искоментирав “Ружна слика“ коментарот беше отстранет и добив ново барање за повторен коментар овој пат убав.

И да е вирус, мислам дека би пронашле лек побрзо за сидата него ли за оваа глупавштина што се случува. Никогаш не успеав да ги разберам тинејџерските хормони на фејсбук.:toe: :toe:

Можеш едноставно да ги игнорираш немора да се уфилмуваш и да отвараш теми по форуми како тоа ти барале да стиснеш лајк едностварно ако нејкеш немора да стиснеш лајк нема потреба од паника

Што имав една пациентка на фб, значи луѓе СЕКОИ 15 минути се тагнува на една иста слика за да добива лајкови и ми се скурчи да ја гледам на home и ја избришав по два дена ете ти ја ме аднува... ееее сестро мало морген!

Уште трае оваа мода. Лајк за наградни игри па и може некако да пројде (иако не би требало да веруваат во тие лажни игри), ама барање лајк на слика? -.-

Уште трае оваа мода. Лајк за наградни игри па и може некако да пројде (иако не би требало да веруваат во тие лажни игри), ама барање лајк на слика? -.-
наградни игри :) ако се лажиме дека се реални :)
лајк за слика.....
лајк на линк...
некогаш и коментар.......од типот
top si, mwah, kiss4e

Што имав една пациентка на фб, значи луѓе СЕКОИ 15 минути се тагнува на една иста слика за да добива лајкови и ми се скурчи да ја гледам на home и ја избришав по два дена ете ти ја ме аднува... ееее сестро мало морген!
:pos:

Ах да е само една...:sick:

Така ја стискам рипорт абјус. Кажи и тоа дека биднало и она сама ќе те избрише :icon_mrgr:

Добро е што никогаш не направив фејкбук и си живеам среќно:D

Со социјалните медиуми сите добија глас.
Од егоцентричната шмизла до тивкото другарче што ретко кој му го знаеше името.

Тоа се работи кои се случуваат по инерција, и не треба многу да ве засегаат. Едноставно игнорирајте ги и гледајте си ја својата работа.

Лолол, имав и коментари од типот `види ми ги новите слики, ја познаваш ли девојката` како демек некоја друга е на сликите, да ..ја познавам actually, и таа ,и таа пред тоа, и на другите 100 слики, истата ми стое дека е.

Не ми се случува никогаш.
Селектирани неколкумина имам во пријатели.Пребирлив човек сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom