Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НЕзнам дали на некој од вас му се случило,али мене ми се случува постојано и не можам да ја разберам глупавштината и идиотизмот кој е во највисока фаза моментално кај народот. Ми стигнува порака на фејсбук, со линк од некоја слика (која по некоја случајност беше најнова во неговиот фото албум) и типот ми вели : Плс лајкни ми ја сликава.Кога ја отворив сликата под него пишуваше “ Ми се допаѓа“ значи ако ми се допаѓа би стиснала лајк. Што е поентата со ова глупирање никогаш не ми е јасно, кога беше актуелен hi5 ми стигна еднаш порака, плс коментирај ми ја сликава, а кога искоментирав “Ружна слика“ коментарот беше отстранет и добив ново барање за повторен коментар овој пат убав.
И да е вирус, мислам дека би пронашле лек побрзо за сидата него ли за оваа глупавштина што се случува. Никогаш не успеав да ги разберам тинејџерските хормони на фејсбук.![]()
![]()
наградни игриУште трае оваа мода. Лајк за наградни игри па и може некако да пројде (иако не би требало да веруваат во тие лажни игри), ама барање лајк на слика? -.-
Што имав една пациентка на фб, значи луѓе СЕКОИ 15 минути се тагнува на една иста слика за да добива лајкови и ми се скурчи да ја гледам на home и ја избришав по два дена ете ти ја ме аднува... ееее сестро мало морген!
Што имав една пациентка на фб, значи луѓе СЕКОИ 15 минути се тагнува на една иста слика за да добива лајкови и ми се скурчи да ја гледам на home и ја избришав по два дена ете ти ја ме аднува... ееее сестро мало морген!